INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Jucătorii Stelei, repetenți pe linie » Reghe a fost de 3! Niță a luat 5 goluri, dar a fost eroul roș-albaștrilor » Cum arată notele + cifrele meciului Steaua - City

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 08:43

Steaua a pierdut categoric în fața celor de la Manchester City, 0-5, în turul play-off-ului UEFA Champions League. Vezi detalii!

Jucătorii Stelei au avut o prestație slabă și le-au permis celor de la City să controleze jocul și să aibă marile ocazii. Chiar dacă a primit cinci goluri, Florin Niță a fost eroul Stelei, salvând un penalty și având mai multe interevenții salvatoare. Portarul a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Cei mai slabi steliști au fost Toșca, Momcilovici și Muniru, care au fost dezamăgitori și au primit nota 3. În afară de Niță, niciun jucător al Stelei nu a primit mai mult de 4.

Reghecampf a primit nota 3, în timp ce Guardiola a primit 8. Cei mai buni jucători ai meciului au fost David Silva, Aguero, Nolito și Sterling, care au primit 8.

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (43)
7mai1986
7mai1986  •  17 August 2016, 10:44
Postat de caminero pe 17 August 2016, 10:32

Auzi ba prostule, tu ai idee pe ce puncte ati avut voi pirtie lina pina in finala CCE din 1986? Daca nu stii, iti spun eu: pe punctele aduse de Craiova si Dinamo cu 2-3 ani inainte. Punct, si mucles.

Atunci nu se accedea in grupe pe punctele aduse de altii,in caz ca nu stii.Atunci se juca sistem eliminatoriu.Asa ca nu s-a jucat pe punctele aduse de craiova si de dinamo.Nu mai incerca sa induci lumea in eroare.Se tragea la sorti si cu cine cadeai cu ala jucai.Daca il eliminai treceai mai departe,daca nu stateai acasa.

ortega
ortega  •  17 August 2016, 09:48

Galeria dinamovistă merită cât a luat Stanciu în meciul cu Sparta Praga ... Și ceva în plus ...

1779502482283942
Emil Nae  •  17 August 2016, 11:17

sint cit se poate de fericit fc becali a LUAT O BATAIE SORA CU MOARTEA. Acum a vazut ci ciobanul ce inseamna o campioana falsa un antrenot fals o echipa de mercenari care nu fac altceva decit sa-l jacmaneasca de bani pe cioban.Valoarea echipei este doar un mare urias rahat.In plan fotbalistic european nu ineamna absolut nimic.IMI PARE BINE CA AU FOST UMILITI SINT FOARTE FERICIT.Acum sa bata pe dinamo duminica nu este decit un miligram mai mult decit nimic.Valoarea si-au demonstrato.nu mai trebuie nimic EU AM TRAIT MOMENTE FERICITE ei au trait UMILINTA MAXIMA. Absolut nimic nu poate fi mai bun de atit.Iar galeria lui dinamo a pus bomboana pe coliva.Ce poate fi mai misto decit si f******** si cu banii luati.hahahahahaha si hihihihihihihi Toate aste nu au decit un singur vinovat NOUA COOPERATIVA BECALI. Nenorocirea pentru el este ca nu poate face o cooperativa si pe plan european.Acolo primeaza doar VALOAREA ceia ce echipei lui lipseste cu desavirsire. Astept o umilinta si mai mare la mancester ceva intre 3-0 si 6-0 ca sa fir tot tacimul.Sa se arate impostura echipei, antrenorilor, conducatorilor si a ciobanului.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează