INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

Kapetanos vrea să joace cu United chiar şi cu arcada spartă » Gladiatorul

Lovitura lui Canon l-a umplut de sînge pe Kapetanos FOTO: Vakarcs Lorand
Lovitura lui Canon l-a umplut de sînge pe Kapetanos FOTO: Vakarcs Lorand

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 septembrie 2012 20:46

Pantelis Kapetanos insistă să joace cu United, chiar dacă ivorianul Canon i-a spart arcada în meciul de sîmbătă cu Bistriţa. Atacantul ar putea folosi o mască de protecţie

Golgeterul clujenilor, Pantelis Kapetanos, are din nou probleme înaintea unei confruntări de Champions League. Grecul s-a ales cu arcada spartă după lovitura primită de la ivorianul Canon, în prima repriză a partidei cu Gloria Bistriţa (5-1). Şi înainte de meciul cu Braga prezenţa grecului în teren era incertă, din cauza durerilor la glezna dreaptă. Atacantul a strîns din dinţi în Portugalia şi a intrat în teren din primul minut.

Cel mai probabil, Pantelis va forţa şi acum. "E tumefiat, a primit o lovitură urîtă. Dar grecul e grec, nici nu se gîndeşte să nu joace cu Manchester", spun apropiaţii echipei. Ioan Andone a spus ieri că medicul va decide dacă vîrful va evolua în faţa englezilor. "Are arcada zdrobită, e posibil să joace cu o mască de protecţie", a declarat antrenorul campioanei. Kapetanos e în formă şi a punctat de 4 ori în actuala ediţie de campionat. Înainte de jocul cu Gloria, atacantul a primit convocarea la reprezentativa Greciei, pentru meciurile din preliminarii cu Bosnia (12 octombrie) şi Slovacia (16 octombrie).

explic foto
Lovitura lui Canon l-a umplut de sînge pe Kapetanos
F Vakarcs Lorand

"Sper că Pantelis va fi bine la ora meciului cu Manchester United. Avem mare nevoie de el în acest meci"
Arpad Paszkany

"Îi putem surprinde"
Ioan Andone vrea să urmeze exemplul lui Tottenham. Antrenorul va juca din nou cartea contraatacului. "Întîlnim un Manchester rănit, după 2-3 cu Tottenham, mai ales că au făcut un meci de senzaţie. Am învăţat ceva din această partidă, şi noi putem înscrie pe contraatac pentru că spaţii vor fi. Va fi greu, numai o minune poate să ne aducă victoria", a declarat Andone la DolceSport.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
naturasiaventura
naturasiaventura  •  01 Octombrie 2012, 21:51
Postat de terminatorul2 pe 01 Octombrie 2012, 03:09

Sper să fu jucați penibil si să ne faceți țara de rușine !!!

Apoi tu esti un prostalau...

bombon
bombon  •  01 Octombrie 2012, 10:43

Copenhaga si Molde sunt 5 clase peste Adunatura Ghencea.

cosminmao
cosminmao  •  01 Octombrie 2012, 09:43

5 0 ptr cfr :)))))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează