INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VARDAR SKOPJE - STEAUA 1-2

Kazahi în loc de cehi! » Steaua a scăpat de un adversar redutabil: Viktoria Plzen a urcat în urna favoritelor

Steliştii au motive de bucurie: au patru victorii din patru în noul sezon
Steliştii au motive de bucurie: au patru victorii din patru în noul sezon

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 00:36

Trupa lui Reghecampf o poate întîlni pe Karagandy, din Kazahstan, sau pe Skenderbeu, din Albania, în locul campioanei Cehiei.

Steaua beneficiază şi de noroc, nu doar de propriile succese obţinute împotriva lui Vardar. Formaţia din Ghencea a scăpat de unul dintre cei mai tari adversari posibili din play-off, Viktoria Plzen. Cehii trec în urna favoritelor la tragerea la sorţi pentru faza dinaintea grupelor, ca şi Steaua, aşa că "militarii" n-au cum să mai dea peste ei.

Şi următoarea echipă favorită să le ia locul, Neftci Baku, o formaţie plină cu fotbalişti străini şi cu buget de salarii important, a fost eliminată de Skenderbeu, din Albania! Azerii făcuseră 0-0 acasă, s-a terminat la fel şi în retur după 90 de minute, apoi albanezii au dat lovitura, marcînd golul calificării la una dintre ultimele faze!

Skenderbeu va juca în turul al treilea preliminar contra lui Karagandy, din Kazahstan, şi învingătoarea intră pe lista posibilelor adversare ale Stelei în play-off! Şahtior Karagandy s-a calificat şi ea surprinzător, chiar mai surprinzător decît Skenderbeu, după ce a trecut de BATE Borisov cu dublă victorie, 1-0 în fiecare manşă. Bieloruşii au jucat în grupe în ediţia trecută şi le-au bătut pe Bayern Munchen şi pe Lille, 3-1 cu fiecare dintre ele.

În afara variantelor Karagandy sau Skenderbeu, celelalte formaţii care pot ieşi în calea Stelei în play-off sînt: Dinamo Zagreb, Partizan, Austria Viena şi Legia Varşovia.

"Dinamo Tbilisi e mai puternică decît toate adversarele posibile din play-off. Dacă trece de gruzini, Steaua e ca şi calificată în grupe" (Sorin Paraschiv, fost fotbalist)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
istoricu
istoricu  •  24 Iulie 2013, 21:17

degeaba comenteaza cefereii treaba e clara in amicale Cfr -Plzen 1 - 4 campioana cehiei de anul trecut intalnita de cfr era mult mai slab valorica decat plzenul care batuse Napoli la 3 goluri diferenta daca steaua ar fi jucat anul trecut cu cehii cfreului se califica fara problem la fel cum daca cfr juca cu pilzen anu asta lua de la 2-3 in sus raportat la ambele manse ceva de genul 0-1 lacluj si 1-3/4 la pilzen APROPO SUNT FAN FC BRASOV SI DINAMO

tigruzzu
tigruzzu  •  24 Iulie 2013, 21:10

Florin Dincă, toate bune și frumoase, doar că: BATE Borisov a vândut toată echipa care a făcut vâlvă în Europa în ultimii ani (cu excepția atacantului Vitali Rodionov. S-a încheiat un ciclu acolo. Trebuia să te documentezi. Denumirea a rămas, jucătorii sunt alții.

ernesto365
ernesto365  •  24 Iulie 2013, 11:11

daca trec de dinamo tbilisi cel mai periculos adversar este dinamo zagreb ,dar si celelalte posibile adversare sunt puternice.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close