INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - VILLARREAL

Iau cu asalt „Anfield”! » Deplasare istorică pentru fanii lui Villarreal la semifinala cu Liverpool

3.000 de fani ai celor de la Villarreal sunt așteptați la meciul cu Liverpool de pe „Anfield”
Foto: Imago
3.000 de fani ai celor de la Villarreal sunt așteptați la meciul cu Liverpool de pe „Anfield” Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 12:27 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 12:59

Villarreal se pregătește să bifeze un record istoric în partida din Liga Campionilor împotriva lui Liverpool, meci care se va disputa pe „Anfield”.

  • Liverpool și Villarreal se înfruntă de la ora 22:00, în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
I-au scufundat în 3 minute! Liverpool, cu un picior în finala Champions League
LIVERPOOL - VILLARREAL 2-0
I-au scufundat în 3 minute! Liverpool, cu un picior în finala Champions League

Ajunsă pentru a doua oară în istorie într-o semifinală de Champions League, Villarreal este gata să facă marea surpriză și să ajungă în finala competiției.

Entuziasmul este mare în jurul echipei, fanii „Submarinului galben” urmând a lua cu asalt tribunele arenei „Anfield”.

Fanii celor de la Villarreal iau cu asalt „Anfield”

Potrivit celor de la AS, 3.000 de fani ai spaniolilor vor face deplasarea, record absolut pentru un meci pe teren străin al celor de la Villarreal în cupele europene.

Numărul este unul impresionant, ținând cont că populația întreagă a orașului Villarreal este de 45.000 de locuitori.

Astfel, la meciul împotriva „cormoranilor”, Villarreal va bate recordul de fani dintr-o deplasare înregistrat la finala Europa League de anul trecut împotriva lui United, câștigată la penalty-uri, scor 11-10, și la Supercupa Europei, pierdută în fața lui Chelsea (6-5 la penalty-uri). La ambele meciuri au fost 2.000 de fani spanioli.

Villarreal sfidează granzii din Liga Campionilor: „Nu ne sperie presiunea”

Francis Coquelin e optimist că Villarreal va mai torpila o favorită în drumul spre finală: „Liverpool e însă mai bună decât Bayern și are puține puncte slabe”. Acesta este încrezător că „Submarinului galben" va mai scufunda un nume mare, după Juventus și campioana Germaniei.

„Visul nostru poate continua. Nu mergem pe Anfield în excursie la iarbă verde. Premier League e probabil cea mai bună Ligă din lume, iar stilul său fizic te ajută. Avem o mentalitate spaniolă, jucând în LaLiga, dar când ajungi la un asemenea nivel este nevoie, pe lângă tehnică, și de o condiție atletică deosebită.

Și arena lui Liverpool are ceva special, legătura dintre public și echipă este fantastică, rar vezi așa ceva în lume, dar este un loc unde își dorești să joci. Presiunea nu ne va intimida", declară francezul de 30 de ani în Daily Mail.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Explicațiile lui Benzema după „scărița” împotriva lui City » Reacția spumoasă a lui Pep Guardiola
CITY - REAL 4-3
Explicațiile lui Benzema după „scărița” împotriva lui City » Reacția spumoasă a lui Pep Guardiola
Un conducător din Liga 1, după prestația lui Kovacs din Manchester City - Real Madrid: „Băi, comportați-vă la fel cu antrenorii români!”
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-3
Un conducător din Liga 1, după prestația lui Kovacs din Manchester City - Real Madrid: „Băi, comportați-vă la fel cu antrenorii români!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  27 Aprilie 2022, 13:18

Nu e rau daca ar fi sa comparam cu Urziceni,care cu o populatie de vreo 15.000 aveau un singur suporter,Lupul Singuratic :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează