INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C » SPORTING - ŞAHTIOR 1-0

"Luce" fără "optimi"

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2008 00:00

Deşi mai are de jucat două meciuri, Şahtior spune adio Ligii. Mai are doar varianta Cupei UEFA

 

Mircea Lucescu n-a reuşit să treacă de faza grupelor nici anul acesta cu Şahtior. Soarta "minerilor" săi a fost pecetluită aseară, la Lisabona. Au pierdut cu 1-0, exact ca şi în prima manşă, de la Doneţk, astfel că Sporting s-a distanţat la 6 puncte şi şi-a asigurat inclusiv matematic locul secund în grupă. :(

Chiar dacă Raţ, integralist, şi colegii lui cîştigă tot în ultimele două etape, portughezii merg mai departe şi dacă pierd tot, pentru că, la egalitate de puncte, au avantajul rezultatelor directe. Practic, Şahtiorului nu i-a mai rămas decît varianta locului 3, ce garantează participarea în Cupa UEFA. Dar şi pentru acela se anunţă luptă grea, în condiţiile în care Basel, ultima clasată, a punctat la Barcelona.

Meciul de aseară? Două faze i-au îngropat pe ucraineni. În prima repriză, arbitrul Alain Hamer le-a refuzat un penalty la henţul în careu al lui Polga. :X Iar după pauză, fundaşii centrali l-au pierdut din marcaj pe Derlei, în careu, şi acesta l-a executat prompt pe Piatov.   

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  05 Noiembrie 2008, 09:27

HABAR NU AI CE VORBESTI. IL LUCE E UN ANTRENOR FOARTE BUN. ECHIPA LUI JOACA FRUMOS, INSA RATEAZA PREA MULT FIINDCA ARE ATACANTI TINERI SI NEEXPERIMENTATI, SI POATE NU PREA SMECHERI.

 •  05 Noiembrie 2008, 09:27

Ar trebiu sa scrieti despre toate meciurile! Nu gasesc nici un articol despre Grupa D, si nu e prima data.

 •  05 Noiembrie 2008, 04:03

Ar cam trebui nene sa iesi la pensie. Gata. S-a terminat cu antenori de anii '80. Lasa pe cei mai tineri si cu cunostinte mai vaste despre fotbalul modern sa antreneze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează