INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM 4-0

Madridul i-a spulberat pe londonezi » Praf şi pulbere

Adebayor, cap şi gol. Aşa a început meciul de la Madrid
Foto: Reuters
Adebayor, cap şi gol. Aşa a început meciul de la Madrid Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 01:40

Madridul i-a spulberat pe londonezi şi e gata de semifinala cu Barcelona!
CLICK AICI PENTRU REZUMAT!

Mourinho a riscat cu Cristiano Ronaldo, care a jucat incomplet refăcut, şi Real i-a survolat pe londonezi. După acest 4-0, e imposibil ca Madridul să mai piardă calificarea. Să vină Barcelona! Dacă nu, Şahtior ar fi şi mai bine!

Nu golul din minutul 4 al lui Adebayor - lovitură de cap ce a străpuns barajul oaspeţilor - a decis meciul de pe "Bernabeu". La un sfert de oră de la start, Crouch colecţiona deja al doilea cartonaş galben şi era eliminat. În zece, Tottenham s-a zbătut, dar n-a reuşit nimic.
După pauză, s-a prăbuşit, în timp ce jucătorii blanco se distrau printre rivali. Adebayor s-a mai înălţat o dată ca un zmeu, învingîndu-l uşor pe Gomes, iar Di Maria a rupt plasa cu bomba sa! Nu putea rata nici Cristiano şansa unui gol. De KO!


REAL MADRID - TOTTENHAM 4-0
(Adebayor 4, 57, Di Maria 72, Cristiano Ronaldo 87)

REAL: Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira (61 L. Diarra) - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Adebayor (75 Higuain). Antr. J. Mourinho
TOTTENHAM: Gomes - Corluka (80 Bassong), Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Sandro, Modrici, Bale - Van der Vaart (46 Defoe) - Crouch. Antr. H. Redknapp

A arbitrat Felix Brych (Germania)
Eliminare: Crouch (15)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
ratzy
ratzy  •  06 Aprilie 2011, 16:17
Postat de ertuviss pe 06 Aprilie 2011, 11:17

In primele 15 minute Realul a avut vreo 4 5 ocazii. Dupa eliminarea lui Crouch s-a calmat jocul. Deci norocul cu eliminarea lui Crouch l-a avut numai englezii.

evident ca trebuia si un "inteligent" ca tine sa scuipe 2 vorbe pe degeaba, Realul a jucat cu o echipa tare anterior: Lyon, semifinalista de anul trecut, si i-a batut cu 3-0, Realul a jucat foarte bine, a deschis scorul cand era 11 vs. 11 si le dadeau 4 chiar si in 11 contra 11, asa ca mai bine taceai, asa te-ai facut de ( @( @

ornitoric
ornitoric  •  06 Aprilie 2011, 16:15

Ma intreb ce-ar fi spus Iancu, daca avea un jucator eliminat in min.15 !

valiy_7
valiy_7  •  06 Aprilie 2011, 14:07

ha ha ... abia astept sa vina la londra sa merg la meci:d forza Madrid

Vezi toate comentariile (9)
Comentează