INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - REAL 4-3

VIDEO + FOTO Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

Istvan Kovacs (37 de ani) a condus impecabil prima oră din Manchester City și Real Madrid. În minutul 54, la scorul de 3-1, „centralul” din Carei a avut un schimb tensionat de replici cu Pep Guardiola (51 de ani). +30   FOTO
Istvan Kovacs (37 de ani) a condus impecabil prima oră din Manchester City și Real Madrid. În minutul 54, la scorul de 3-1, „centralul” din Carei a avut un schimb tensionat de replici cu Pep Guardiola (51 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 23:56 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 00:08

Istvan Kovacs (37 de ani) a condus impecabil semifinala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. În minutul 74, „centralul” din Carei a lăsat inspirat un avantaj din care a rezultat golul de 4-2 al „cetățenilor”. 

Istvan Kovacs a condus fără greșeli notabile disputa dintre Manchester City și Real Madrid. A făcut față ritmului intens, ajutat și de faptul că fotbaliștii și-au văzut de joc și au lăsat șicanele deoparte. 

Mircea Lucescu, victorie în amicalul caritabil contra lui Dortmund » Momente emoționante + suma impresionantă strânsă din donațiile fanilor
Amical pentru pace
Mircea Lucescu, victorie în amicalul caritabil contra lui Dortmund » Momente emoționante + suma impresionantă strânsă din donațiile fanilor

Istvan Kovacs, decizie inspirată în Manchester City - Real Madrid

În minutul 54, „centralul” român a fost implicat într-un dialog tensionat cu Guardiola, fiind nevoit să îi arate antrenorului gazdelor cartonașul galben. 

În minutul 74, Kovacs a fost din nou în centrul atenției. Kroos l-a doborât pe Zinchenko la marginea careului de 16 metri, chiar sub ochii arbitrului român. Acesta a dus fluierul la gură, dar a avut inspirația să lase avantaj. 

Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Bernardo Silva a intrat în posesia balonului, a făcut o preluare scurtă și a șutat imparabil, la colțul scurt. 

Decizia lui Kovacs l-a impresionat pe Emil Grădinescu, comentatorul partidei pe postul Orange Sport 1: „Kovacs, coautor la golul lui Bernardo Silva. Da, se vede Qatarul”. Referirea din final este la Campionatul Mondial din acest an, unde Kovacs are șanse mari să oficieze. 

VIDEO cu faza golului lui Bernardo Silva

Și producătorii britanici ai partidei au salutat inspirația, oferind un cadru sugestiv cu arbitrul român imediat după gol. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat și el acțiunea: „Nu-l mai ceartă Pep pe Istvan”. Aluzie la momentul tensionat din minutul 54 dintre „central” și Guardiola.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ucrainenii au luat decizia finală: ce se întâmplă cu sezonul 2021/2022! Rezultatul care îl poate costa pe Lucescu prezența în grupele Ligii Campionilor

Juventus îl vrea pe Jorginho! Chelsea ar fi primit deja oferta

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
maxp
maxp  •  27 Aprilie 2022, 15:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cică regula ar zice ca jocul e oprit prin fluierare, nu prin dusul fluierului la gura. Apoi, singurul care chiar s-a oprit a fost Courtois, magnifica achiziție adusa în locul costa Ricanului ăluia ce chiar îți câștiga trofee. Ei s-au oprit și la acea minge ajunsa pe linia de margine la care n-a dat nimeni nimic, deci e clar a cui e vina.

andy_dm
andy_dm  •  27 Aprilie 2022, 10:44
Postat de 1948forever pe 27 Aprilie 2022, 08:53

City a jucat ca Steaua, Real a fost ca CFR cu bulan si Kovacs

care Steaua ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  27 Aprilie 2022, 10:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Evident jucatorii, arbitrii mai fac asta inainte sa lase avantaj... Nu poti juca pe baza gesturilor arbitrului. Daca i se poate imputa ceva este ca nu a facut gestul de avantaj dar oricum faza a mai durat doar 2 secunde, probabil nu a mai apucat.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează