INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - FC COPENHAGA

VIDEO Alejandro Garnacho a devenit idolul fanilor lui Manchester United » Gestul făcut înainte de penalty-ul decisiv din ultimul minut

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 09:18 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 10:06

Manchester United a câștigat dramatic meciul cu FC Copenhaga, 1-0, în grupele Ligii Campionilor, după ce danezii au ratat un penalty la ultima fază.

FC Copenhaga a ratat în ultima clipă șansa de a plecat cu un punct de pe Old Trafford, după ce atacantul Jordan Larsson (26 de ani) a executat slab un penalty, iar portarul Andre Onana a reușit să respingă.

Jucătorul accidentat în Barcelona - Șahtior, anunț clar înainte de meciul cu Real Madrid
BARCELONA - REAL MADRID
Jucătorul accidentat în Barcelona - Șahtior, anunț clar înainte de meciul cu Real Madrid

VIDEO Ce a făcut Alejandro Garnacho în Manchester United - FC Copenhaga

Deși Harry Maguire, marcatorul golului, și portarul Andre Onana a fost lăudați după meci, fanii lui Manchester United au remarcat gestul făcut de extrema Alejandro Garnacho (19 ani) și au avut cuvinte de laudă pentru argentinian.

Suporterii englezi au descoperit că în timp ce se aștepta confirmarea VAR, Garnacho s-a dus lângă punctul de la 11 metri și a făcut un gest lipsit de fair play. A lovit de câteva ori cu piciorul în gazon.

Fanii lui Manchester United laudă gestul făcut de Garnacho în meciul cu FC Copenhaga

Astfel, a stricat locul din care s-a executat penalty-ul, iar fanii au considerat că a avut o contribuție decisivă.

Și l-au lăudat pe platforma X pe jucătorul crescut în academia englezilor.

  • „Garnacho, ești minunat”
  • „Garnacho, te iubesc!”
  • „Garnacho a început treaba imediat după ce arbitrul a dictat penalty”
  • „Are 18 ani, dar pare un căpitan, de 30 de ani”
  • „Garnacho, unde îți vrei statuia?”

Mi-am făcut treaba, atât. Suntem un club mare, cu jucători importanți. E doar o chestiune de timp până vom reveni acolo unde ne e locul, acum trebuie să continuăm așa. Nu am nicio îndoială că vom reuși.

- Andre Onana

A fost menit să fie. Am fost meniți să câștigăm jocul. O salvare magnifică, în final, și o victorie dedicată lui Sir Bobby și familiei sale. Am avut o săptămână grea. Pierderea lui Sir Bobby Charlton a afectat clubul și vestiarul.

- Harry Maguire

Citește și: 

Cei din urmă au fost cei dintâi! Manchester United, salvată de „renegați” în meciul cu FC Copenhaga, din Champions League: „Am fost meniți să câștigăm jocul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
iuliu
iuliu  •  26 Octombrie 2023, 12:08

Unde a disparut legendarul fair-play englezesc ? In alte vremuri suporterii lui MU s-ar fi dezis de gestul nesportiv al lui Garnacho iar clubul l-ar fi suspendat pentru vreo 2-3 meciuri . Astazi Garnacho este "eroul" victoriei . Unde esti tu Sir Bobby Charlton ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează