INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, MIERCURI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Marcatori peste tot » Steaua are 15 fotbalişti care au înscris cel puţin o dată în acest sezon

Imediat după ce a marcat din penalty, Kapetanos s-a dus în fața galeriei și a sărutat emblema Stelei
Imediat după ce a marcat din penalty, Kapetanos s-a dus în fața galeriei și a sărutat emblema Stelei

Articol de , , - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 22:10

Steaua are 15 fotbalişti care au reuşit să înscrie în cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

Laurenţiu Reghecampf nu duce lipsă de oameni de gol! Pentru roş-albaştri şi-au trecut numele pe tabelă, în acest campionat, nu mai puţin de 15 jucători, ultimul fiind Kapetanos, care a reuşit o "dublă" în meciul cu Săgeata Năvodari. Tot la acea partidă au înscris în premieră, în acest sezon, Prepeliţă şi Adi Cristea!

Compartimentul fruntaş e cel al mijlocaşilor, 9 dintre ei marcînd cel puţin o dată. Cele trei vîrfuri din lot, Piovaccari, Kapetanos şi Nikolici, au punctat toate, iar dintre fundaşi au reuşit să marcheze Latovlevici, Szukala şi Georgievski.

29 de fotbalişti are Steaua în lot, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre ei au reuşit deja să înscrie pînă acum

5 goluri mai trebuie să marcheze Piovaccari pînă în pauza de iarnă pentru ca pronosticul lui Reghecampf să se realizeze: "Va marca 10 goluri în 2013"

587336-jucatori-goluri.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"O să punem probleme lui Schalke!"
Ciprian Tătăruşanu a declarat pentru Digi că Steaua poate fi avantajată de faptul că întîlneşte o echipă germană: "Este un avantaj foarte mare experienţa nemţească acumulată de Reghecampf şi Neubert. Antrenorul ştie foarte bine să ne pregătească atît fizic, cît şi psihic. Ştie foarte bine ce trebuie să facem cu o echipă nemţească şi cred că asta ne va ajuta foarte mult".

Plîng după Piovaccari
Italianul Federico Piovaccari nu a convins la Sampdoria, care l-a împrumutat fără regrete la Steaua, dar evoluţiile atacantului din ultimele meciuri i-a făcut pe italieni să suspine după el: "Federico este acum cel mai bun marcator al Stelei şi va juca în grupele UEFA Champions League. Aleargă la viteză mare şi pare să se simtă deja în largul său în campionatul românesc". Materialul din Gazzetta dello Sport în care atacantul de 29 de ani e lăudat se intitulează "Povestea lui Piovaccari, atacantul în care Italia n-a crezut".

Victoria 1.100 în campionat
Steaua este prima formaţie din România care a bifat borna de 1.100 de victorii în prima ligă, pe poziţia secundă se clasează rivala Dinamo, care mai are de cîştigat 23 de meciuri pentru a egala performanţa roş-albaştrilor. Ajunsă la jocul cu numărul 1.983, Steaua mai are 454 de partide terminate la egalitate, iar restul înfrîngeri, 429.

"Cel mai mult ne-a ajutat Becali"
Primarii din comunele gălăţene afectate de inundaţii au reacţionat la sprijinul primit din partea lui Becali. Finanţatorul Stelei a comandat din închisoare ca vărul său, Virgil, să trimită ajutoare pentru oamenii loviţi de năpastă. "Au fost 25 de tir-uri, unul plin cu paturi, altul cu saltele, altele cu alimente, haine groase sau pături. O caravană care a oprit în fiecare localitate şi oamenii au fost ajutaţi", povesteşte edilul din Slobozia Conachi. "Numai nouă ne-au fost oferite 4 tir-uri cu ajutoare, cel mai consistent ajutor primit", a susţinut primarul din Cudalbi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua024
steaua024  •  17 Septembrie 2013, 12:20

Am facut acest comentariu la prezentul articol, ultimul paragraf din ALTE STIRI DESPRE STEAUA

steaua024
steaua024  •  17 Septembrie 2013, 12:16

Gestul mi se pare incredibil ! Cati dintre un Tiriac, Patriciu, Voiculescu, Catarama, Copos si multi ,multi altii cu averi impresionante ar fi facut acest gest? Si daca acum se afla la inchisoare ar putea fi speculat ca face acest lucru pentru a-si usura detentia si posibilitatea de a fi eliberat, insa el a facut-o si cand era in libertate! Vin unii si zic: Las'ca din cat a furat poate da inapoi! Sa zicem ca am accepta acest punct de vedere! Insa ma intreb: Dar cei mentionati mai sus la cat au furat ,AU DAT CEVA INAPOI??????????? NU !!! Asta e diferenta intre omenia lui Becali si avaritia celor de mai sus, reflectata in multiple situatii de disperare a oamenilor care au pierdut totul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează