INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CFR 3-2

Marcel Răducanu: "CFR a primit goluri ciudate. Mi-a plăcut de ei, au pierdut nemeritat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Marcel Răducanu apreciază evoluţia CFR-ului pe Fussbal Arena şi consideră că elevii lui Sorin Cîrţu ar fi trebuit să scoată mai mult din jocul cu Bayern avîd în vedere pasa proastă pe care o traversează bavarezii.

"Jucătorii CFR-ului merită complimente pentru modul cum au evoluat la Munchen, nu le-a fost frică de adversar, mi-a plăcut mult de ei. Au primit goluri ciudate, deci cred că se poate spune că au pierdut nemeritat.

Era normal să domine Bayern pentru că juca pe teren propriu şi, pînă la urmă, era favorită certă în acest meci. Cred că Traore ar face faţă în Bundesliga, am văzut că şi Van Gaal a vorbit frumos despre el", a spus Marcel Răducanu la sportro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
dordor
dordor  •  20 Octombrie 2010, 12:53

@alexxfloo, mai baiatul, mai inginerule, stai pe tubul tau de bucurestean si fa poze in continuare, te-ai trezit si tu ca si curca-n lemne sa te legi de noi ! cind de fapt esti un ... Gheorghe ! :))

fichirichi
fichirichi  •  20 Octombrie 2010, 11:54

Statisticile spun ca bayern a dominat la toate capitolele, inclusiv la suturi spre poarta. Bayern avut 5 suturi pe poarta, la fel ca si cfr :) deci poate ai vazut alt meci

alexxfloo
alexxfloo  •  20 Octombrie 2010, 11:46

Ba au pierdut meritat ca sunt unguri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează