INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR CLUJ 1-1

Mario Felgueiras a identificat cheia jocului bun de la Istanbul: "Am fost o echipă adevărată"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 21:15

Portarul Mario Felgueiras a refăcut calculele în grupă după remiza de la Istanbul


- Mario, poate fi considerată această remiză pe terenul Galatei un rezultat bun pentru CFR?
- Da, pentru că acest punct ar putea fi foarte preţios în economia grupei. Am jucat o echipă adevărată, mai ales în condiţiile date la Istanbul. Cu om în minus mai mult de o oră de joc, pe un teren extrem de greu, cred că am meritat să nu pierdem.

- Cît de greu a fost să jucaţi pe un astfel de teren?
- S-ar putea spune că terenul şi condiţiile meteo ne-ar fi avantajat, dar nu e aşa. Chiar şi pentru mine a fost greu să degajez, mă gîndesc cum au jucat colegii mei!

- Cum ai simţit presiunea publicului vulcanic de pe stadion?
- Chiar dacă m-a fluierat sau ne-a contestat în unele momente ale jocului, eu cred că orice jucător şi-ar dori să joace fotbal pe o asemenea atmosferă şi un astfel de stadion. Nu exagerez deloc cînd spun asta, pentru că atunci cînd joci la un asemenea nivel profesionist, sincer, prefer să joc cu un astfel de public decît cu unul liniştit.

- S-a mai detensionat presiunea din vestiar după acest rezultat?
- Sîntem profesionişti, ştim că atunci cînd pierdem, lumea crede că e sfîrşitul lumii. Atunci cînd reuşeşti ceva notabil, nu e mare lucru, dar noi sîntem conştienţi că vom căpăta mai multă încredere pentru meciurile viitoare. Ştim că nu avem o perioadă bună în campionat, dar ne vom lupta să întoarcem toată această situaţie în favoarea noastră şi să cîştigăm mai multe puncte pentru a reveni în calculele pentru titlu.

- Care sînt şansele CFR-ului acum pentru o calificare în primăvara europeană?
- Şansele-s mari! Dacă vom cîştiga pe teren propriu cu Galata, iar Braga nu va trece de Manchester, atunci clar că ne vom putea gîndi la calificare. Mai întîi, să pregătim meciul de campionat şi apoi să vedem ce putem acasă cu turcii.


"Nu contează că a crescut procentajul mingilor salvate de mine, mai important era să avem acum 9 puncte. Sînt convins că la fel de bine s-ar fi descurcat Stăncioiu sau Mincă, doi colegi extraordinari"
Mario Felgueiras, portar CFR

"Rămîne regretul că nu am putut să păstrăm rezultatul din prima repriză. E un punct care ne poate duce în primăvara europeană şi ne repară moralul"
Gabi Mureşan, mijlocaş CFR

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează