INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

McDrive-ul fericirii » Neymar, Suarez şi Messi au făcut show în autocarul cu etaj al campionilor Barcelonei

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 00:00

Brazilianul ce a închis tabela cu Juve la 3-1 în finala Ligii a cerut unei suportere mai mulţi  hamburgeri, pe care i-a împărțit apoi cu Messi și Suarez. Uruguayanul, la rîndu-i, a distribuit generos pizza de la înălțime.

Noii campioni ai Europei au dat recital și după triumful de la Berlin. Magicienii Barcelonei au scos un milion de fani pe străzile capitalei Cataloniei, oferind un spectacol măcar la nivelul celui din finala cu Juventus.

Neymar a fost sufletul sărbătorii blaugrana și în autocarul cu etaj, în care au defilat jucătorii lui Lucho Enrique. Brazilianul a cerut unei suportere mai mulţi hamburgeri pentru a potoli un pic foamea aprinsă de berea ce a curs în valuri la înălțime. Generos ca în teren, a împărțit "darul" și cu ceilalți lunetiști, Messi și Suarez.

Uruguayanul a transformat autocarul într-un McDrive al fericirii, distribuind felii de pizza, într-o atmosferă incendiară. Iar showul a continuat pe " Camp Nou", unde 70.000 de fani i-au aclamat, ca la o a treia repriză a finalei Ligii, pe o arenă invadată de licurici "celulari".

MSN, reperele dreptei perfecte

Cel mai prolific trident din istoria fotbalului are un secret geografic. Locurile de naștere ale lui Messi, Suarez și Neymar pot fi unite printr-o linie dreaptă (foto)! De la Rosario (Argentina), trecînd prin Salto (Uruguay), pînă la Mogi das Cruzes (Brazilia), pe coasta Atlanticului, sînt 2.197 km pe șosea, distanță ce poate fi acoperită în 28 de ore. Cu cele două reușite din finala de la Berlin, MSN a marcat 122 de goluri pentru Barca în acest sezon (foto 4).

A doua "dublă" CL-EL la rînd

Spaniolii și-au întărit hegemonia în eurocupe în duelul cu reprezentantele din Premier League, Bundesliga și Serie A, cîștigînd ambele trofee pentru al doilea an consecutiv. Dacă FC Sevilla și-a păstrat Europa League cucerită în 2014, Barcelona a preluat titlul continental de la Real Madrid. La Liga e prima în topul coeficienților UEFA pentru al treilea sezon la rînd (20,214), depășind Italia (19,000), Germania (15,857) și Anglia (13,571).

Pleacă Tevez, vine Higuain?

Juve anunță un mercato efervescent. Vor pleca Pirlo și Tevez, dar se pregătesc mutări în forță. După Dybala, atacul ar putea fi întărit cu Higuain sau Cavani, iar în spatele vîrfurilor e vizat Oscar. Khedira a fost luat pentru a acoperi o eventuală vînzare a lui Vidal, iar pentru defensivă e curtat Benatia. Marca Juve a urcat pe locul 11 în Europa. Potrivit Brand Finance, clubul torinez a ajuns la cota de 350 de milioane $, 42% peste sezonul trecut.

"Deși am avut un sezon dificil și cu multe probleme, am reușit ceva spectaculos. Ați vrut trei Ligi, le aveți acum!"
Leo Messi, atacant Barcelona

20.000.000 €va plăti Barca, cu tot cu bonusuri, pentru transferul lui Aleix Vidal, jucătorul de bandă dreaptă de la Sevilla

40 %din ultimele 10 Ligi au fost cucerite de Barca. Celelalte 6 au fost împărțite de șase echipe

24 de trofeea cîștigat Barca de cînd Messi e la prima echipă. În acești 11 ani, Real a luat numai 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  09 Iunie 2015, 17:41

Cine mai vorbeste de Real Madrid, are nevoie de ajutor medical. Bine ca Dani Alvez o stat acolo !

76dani
76dani  •  09 Iunie 2015, 11:56

Umilinţă maximă pentru Real, coşmarul nu s-a sfârşit madrilenilor. Superb, mi-aş fi dorit să fi fost acolo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează