INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Mesajul primit de Ibrahimovici de la Djokovici după 4-0 cu Arsenal: ”Bateţi Barca în finală!”

Ibrahimovici i-a taxat pe cei de la Arsenal cu o
Ibrahimovici i-a taxat pe cei de la Arsenal cu o "dublă" și cînd juca la Barcelona, în remiza (2-2) din "sferturile" Ligii 2009-2010

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 21:24

Atacantul suedez, autorul unui gol şi a două assisturi, e asigurat de tenismanul Novak Djokovici, nr. 1 mondial şi mare fan Milan, că va lua Liga după o victorie cu 3-0.

Întîlnire de lux miercuri între două numere 1, sărbătorită cu un epocal 4-0, o cină şi o ieşire la discotecă. De pe plajele din Dubai, unde şi-au reîncărcat bateriile pentru 2012, Ibrahimovici şi Djokovici s-au reunit pe "San Siro" la demolarea lui Arsenal. Vîrful suedez în teren, cu un gol şi două assisturi, iar tenismanul sîrb în tribună, susţinîndu-şi favoriţii rossoneri şi bunul amic, şi apoi la vestiare. Unde a obţinut două tricouri: al lui Boateng şi al lui Ibra, cu dedicaţie specială.

Zlatan a acceptat invitaţia la restaurant, însă cu condiţia să nu suporte nota: "Mai bine plăteşti tu, Nole, că ai luat mai multe trofee. Cu toate turneele cîştigate îţi poţi permite". Prilej cu care liderul clasamentului ATP i-a făcut o altă profeţie, bazîndu-se pe flerul său: "Eram sigur că nu va rata penaltyul. Nu ştiu ce va fi mai uşor: să fac eu Marele Şlem sau să cîştige Milanul Liga? Anul trecut ne-am văzut tot la Dubai şi i-am spus c-o să ia titlul, iar el a prezis că o să cîştig un turneu de Mare Şlem. Între timp, am învins în patru, iar ei au ieşit campioni". Djokovici merge mai departe, spre finala de la Munchen: "Văd un duel Milan - Barcelona şi cîştigăm noi cu 3-0".

Gata, revine Berlusconi!
Victoria la scor a Milanului, al doilea 4-0 contra unei echipe din Anglia după cel cu Man. United din 1958, l-a convins pe Silvio Berlusconi să redevină preşedinte al rossonerilor. "Barbara mă tot bate la cap şi nu-mi pot refuza fata. Barcelona şi Real domină Europa, dar eu prefer Barca. E stilul de joc pe care vreau să îl punem în practică la Milan", a proclamat fostul premier italian.

Nu pierd cu cei 6 fabuloşi
Milan e invincibilă cînd îi are în teren pe cei "6 fabuloşi" jucînd pe poziţiile lor. Abbiati, Nesta (înlocuit la nevoie de Mexes), Thiago Silva, Van Bommel, Boateng şi Ibrahimovici sînt garanţia succesului. Din 24 de partide, "rossonerii" au cîştigat 20, au remizat 3 şi n-au pierdut decît cu Barca (2-3), în Ligă, şi derbyul cu Inter (0-1). La ultimul, Boateng n-a jucat în spatele vîrfurilor.

57 la sută e posesia balonului avută de Arsenal în meciul pierdut cu Milan (0-4), cel mai sever eşec al "tunarilor" în 222 de jocuri în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
acmilanro.com
acmilanro.com  •  17 Februarie 2012, 18:49

Intra pe acmilanro.com AC Milan Romania

goldengoal
goldengoal  •  17 Februarie 2012, 10:41

24=20+3+2 bravo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează