INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - ȘAHTIOR 1-0

Mircea Lucescu dă vina pe arbitru, dar recunoaște și slăbiciunile ”minerilor” săi: ”Meritam să pierdem”

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 00:00

Cu zero puncte și zero goluri marcate, Șahtior e în pericol să rateze și locul 3, ce asigură  prezența în ”16”-imile Ligii Europa.

Jubileul lui Mircea Lucescu, meciul 100 în Ligă, a fost un fiasco. Șahtiorul său a pierdut miercuri seară la Malmo (0-1) și, aflat pe poziția a 4-a, fără punct și fără gol marcat în 3 etape, e cu un picior afară din Europa. Pînă și locul 3 în grupă, care i-ar permite să evolueze la primăvară în "16"-imile Europa League, e acum în pericol. Vinovați?

"Am pierdut meciul la mijlocul terenului. Am început să ne grăbim, băieții au încercat să dea pase precise, dar multe au fost greșite. La golul gazdelor, întreg flancul drept nu a jucat cum trebuie. Poate meritam să pierdem", a punctat tehnicianul român.

Lucescu nu l-a menajat nici pe "centralul" Sidiropoulos: "Fanii suedezi au fost fenomenali. Dar am avut impresia că arbitrul a resimțit presiunea și a fost influențat de reacția lor la faza penalty-ului acordat lui Malmo. N-a fost 11 metri, dimpotrivă. Trebuia ca Berget să ia «galben» pentru simulare".

Frați de suferință cu Maccabi

În Ligă mai există o singură echipă cu un bilanț la fel de sărac ca Șahtior după 3 etape: Maccabi Tel Aviv. Inclusiv golaverajul israelienilor e identic cu al "minerilor": 0-8! Singura deosebire e calibrul adversarilor întîlniți. În timp ce Lucescu se bate cu Real, PSG și Malmo, Maccabi are de-a face cu Porto, Dinamo Kiev și Chelsea.

N-a fost pe foaia de joc! :)

UEFA parcă a anticipat seara neagră a lui Mircea Lucescu la Malmo. Dintr-o eroare, nu i-a trecut numele pe foaia de joc oferită jurnaliștilor, în spațiul rezervat în dreptul lui Șahtior.

2 goluri, minim, trebuie să fie diferența pe tabelă în favorea lui Șahtior, la meciul retur, pentru a trece în fața lui Malmo, pe locul 3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează