INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H. BATE - ŞAHTIOR, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCE 3, LIVESCORE PE GSP.RO

Mircea Lucescu, pasager suspect pe aeroportul din Lvov: "Sînteţi de la Şahtior?" :)

Lucescu, atent la tot ce se întîmplă la antrenament // Foto: MediafaxFoto/AFP
Lucescu, atent la tot ce se întîmplă la antrenament // Foto: MediafaxFoto/AFP

Articol de - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 23:18

Înaintea îmbarcării spre Belarus, o vameşă ucraineană nu înţelegea de ce domnul în costum trece atît de uşor de toate filtrele la fel ca băieţii în treninguri negre cu portocaliu.

Şi în Ucraina există persoane care nu-l cunosc pe Mircea Lucescu, antrenorul care a cucerit 8 titluri de campion cu Şahtior, avînd 20 de trofee în zece ani la Doneţk.

Duminică seară, "minerii", ţinuţi departe de casă de războiul provocat de separatiştii filoruşi, au ajuns la aeroportul din Lvov pentru cursa de Minsk. Erau binedispuşi. Lucescu, mereu pus pe gînduri, făcea notă discordantă.

Cei 50 de membri ai delegaţiei au trecut rapid de filtre. La un moment dat, o vameşă s-a îndreptat spre tehnician. Nu-l ştia şi i s-a părut suspect. L-a întrebat direct: "Sînteţi de la Şahtior?". Toţi jucătorii şi ceilalţi oficiali s-au amuzat copios.

Rîzînd, Luce i-a răspuns simplu: "Eu sînt antrenorul". Atunci a dispărut şi confuzia vameşei.

Devastat
Ieri, în timp ce echipa era deja la Minsk, stadionul Donbass din Doneţk a mai primit o lovitură, în ciuda acordului pentru oprirea focului între trupele guvernamentale şi rebelii proruşi.

"În urma unei explozii puternice, părţile de vest şi est ale arenei au fost afectate serios", a declarat Vadin Gunko, directorul Donbass. "O parte a faţadei de sticlă s-a prăbuşit, structura de metal s-a deformat, iar comunicaţiile au căzut".

638389-liga.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  21 Octombrie 2014, 10:59

putea sa zica ca e selectionerul Novarus si atunci era o stire probabil ca nu se mai intorc in Donetk acolo va fi mereu razboi pana nu apare un nou stat Novarus la fel ca Belarus nu va fi liniste pe acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează