INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / ŢSKA MOSCOVA - INTER (19:00, DOLCE SPORT)

Misterul Sneijder » Cei de la Inter spun că e accidentat, soţia jucătorului îi contrazice :)

Inter a vrut să-l vîndă pe Sneijder (stînga), în vară, lui Man. United. Transferul a căzut din cauza pretențiilor jucătorului
Foto: Reuters
Inter a vrut să-l vîndă pe Sneijder (stînga), în vară, lui Man. United. Transferul a căzut din cauza pretențiilor jucătorului Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 20:27

Medicii lui Inter susţin că olandezul e accidentat şi ar putea lipsi încă 3 săptămîni, soţia jucătorului îi contrazice: ”E bine, are nevoie doar de odihnă”


Wesley Sneijder i-a lipsit Interului la Bologna (3-1) şi va absenta şi diseară, la Moscova, contra lui ŢSKA în Ligă. Ce-l ţine pe olandez departe de gazon este însă un adevărat mister.

Clubul a anunţat că mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani e accidentat. Ar avea o leziune la muşchii aductori mai gravă decît s-a considerat iniţial, iar în funcţie de rezultatul examenelor medicale la care va fi supus miercuri, pauza s-ar putea prelungi cu pînă la trei săptămîni. "Mă îngrijorează starea lui", a dezvăluit noul antrenor al "nerazzurrilor", Claudio Ranieri.

Soţia jucătorului, în schimb, susţine cu totul altceva. Yolanthe Cabau van Kasbergen e împreună cu Sneijder în Olanda şi a postat pe Twitter un mesaj extrem de optimist: "Wesley e bine. Are nevoie doar de un pic de odihnă şi totul va fi OK". Nimeni nu mai înţelege nimic.

5 meciuri, din 6 posibile, a bifat Sneijder la Inter în acest sezon în Serie A (3), Ligă (1) şi Supercupa Italiei (1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mike8
mike8  •  27 Septembrie 2011, 16:08

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !.

alpin
alpin  •  27 Septembrie 2011, 08:01

Ce nu se intelege?! Inter zice ca are probleme la un muschi! Nevasta zice ca nu are!! Dar ea vorbeste de ... alt "muschi"!!!

raduu1
raduu1  •  27 Septembrie 2011, 01:19

aureliane,esti un idiot,un mare idiot. ://twitter.com/#!/yolanthecabau poate vezi si celelalte tweeturi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează