INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-1, 1-3 LA PENALTY-URI (ÎN TUR 1-2)

Monştrii Real şi Barca eliminaţi! Finala e între outsideri! » Spania plînge! Cine rîde la urmă?

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 02:21

În două zile, granzii iberici au ratat mult aşteptata finală! Cine va lua cupa cu urechi? Bayern sau Chelsea?

Real – Barca. Aceasta era finala visată. Şi programul parcă era făcut special pentru ea de UEFA. Dar dominaţia Spaniei pare să fi apus. Cu totul. În numai două zile, au dispărut din Ligă ambele mari echipe ale ibericilor.

Cînd Barcelona a fost eliminată marţi, mulţi erau convinşi că acesta este momentul Furiei Albe a lui Mourinho. Că Madridul va prelua coroana Europei cu stilul său agresiv şi ofensiv în acelaşi timp. „Tiki-taka va rămîne doar amintire”, ironizau fanii Realului. Numai că nici cealaltă mare putere spaniolă n-a ajuns în vîrf.

Şi, după ce Guardiola şi Iniesta s-au plîns că „nu e corect să ratăm finala de la Munchen”, iată-l şi pe Casillas, căpitanul lui Real, spunînd aseară: „Este o lovitură grea, va fi dificil să ne revenim”. Iar acum, marile favorite speră doar la trofeele locale: madrilenii vor rămîne cu titlul în La Liga, în timp ce catalanii se vor bucura cel mult de Cupa Spaniei.

Cît despre faimoasa cupă cu urechi care onorează cîştigătoarea Champions League, aceasta va fi obiect de luptă pentru outsidere. Nici Bayern, cu atît mai puţin Chelsea, nici una nu era prea bine cotată pentru Ligă. Şi totuşi, ele se vor înfrunta pe 19 mai pentru a fi regina celei mai puternice competiţii continentale. Au ajuns pe „Allianz Arena” nu printr-un joc extrem de spectaculos, ci datorită spiritului extraordinar de echipă. Poate e mai important decît toate calităţile blanco-blaugrana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
andreyhd
andreyhd  •  26 Aprilie 2012, 11:30
Postat de kily pe 26 Aprilie 2012, 10:13

Bayern magnifica! Chelsea eroica! Real si Barca doua amintiri...

Extraordinar de bine spus!!!!!!

biancorossi
biancorossi  •  26 Aprilie 2012, 11:01
Postat de flo_ax pe 26 Aprilie 2012, 03:28

Real si Barca s-au stors de puteri, el classico ala a fost pus atat de neinspirat, amandoua fiind extenuate dupa un sezon lung! Bayern si Chelsea au jucat la frectie, oricum sunt out la ele in campionat!

este posibil. oricum, la ambele s-a vazut uzura si presiunea, desi nu parea la prima vedere.

th3dog
th3dog  •  26 Aprilie 2012, 10:55

albiciosilor, nu fiti suparati, bucurati-va ca jucam el classico in finala mica :trollface: barca fan here

Vezi toate comentariile (19)
Comentează