INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

Mourinho a avut nevoie de bodyguarzi la Barcelona: "Fiu de tîrfă!"

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Deşi a lucrat în urmă cu 13 ani la Barcelona, ca translator, Jose Mourinho n-a fost bine primit de suporterii catalani.

 

Aseară, înainte de conferinţa de presă a Interului, antrenorul portughez a avut nevoie de protecţie pentru a scăpa de furia acestora.

"Fiu de tîrfă!", i-au strigat fanii Barcelonei lui Jose, care a ajuns în cele din urmă la sala de conferinţe cu ajutorul bodyguarzilor.

"O asemenea atmosferă poate fi o problemă pentru suporterii Interului, nu pentru mine. Cine mă cunoaşte aici şi ştie că am lucrat la club mă întîmpină cu politeţe", a declarat Mourinho.

Barcelona va încerca diseară să răstoarne rezultatul din tur, 1-3, pentru a se califica în finala de la Madrid. La Milano, în prima manşă, arbitrul portughez Olegario Benquerenca le-a refuzat spaniolilor un penalty clar şi le-a acordat italienilor un gol din ofsaid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  28 Aprilie 2010, 15:13
Postat de pe 28 Aprilie 2010, 11:36

Anul trecut arbitrii eliminasera de la Barca un om degeaba. Dar acum nu au dreptate daca revezi fazele o sa observi doua ofsideuri date gresit la Jucatorii lui Inter dupa ce scapasera spre poarta.Eu tin cu Barca ,asta ca sa nu creez confuzii dar nu cred ca e cazul sa se planga,Inter a jucat mai bine la Milano.

pentru daniel: Anul trecut au avut un om eliminat degeaba, dar au si scapat de un penalty clar.

 •  28 Aprilie 2010, 13:32
Postat de pe 28 Aprilie 2010, 13:29

Tu esti prost de behai. Cine mm a inventat penalty? Numai oligofrenii ca tine nu au vazut penalty. A fost fault din spate fara nici o intentie de a juca mingea. Se pedepseste cu cartonas galben si lovitura libera/penalty. Daca era in postura de ultim aparator cu cartonas rosu si lovitura libera/penalty. Da ce sa stie o nulitate ca tine care nu a jucat fotbal si nu are treaba cu fenomenul

Numai cei ca tine*

 •  28 Aprilie 2010, 13:32

Ba da ce cretini. Toata lumea zice ca bate Inter ca il are pe Mourinho. Joaca Mourinho? Arbitreaza Mourinho? NU. Joaca jucatorii. Rolul antrenorului nu este foarte important cand jucatorii au intrat pe teren si trebuie sa se adapteze rapid la jocul pe care il presteaza adversarii. Degeaba le zice ce sa faca daca ei gresesc sau clacheaza psihic. Tot ce poate face antrenorul e sa ii schimbe pe cei ce au gresit sau sa incerce sa ii mobilizeze, nu sa ia el mingea si sa o bage in ate.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează