INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RĂZBOI PSIHOLOGIC

Mourinho îi răspunde lui Ancelotti: "Nici Iisus n-a fost iubit de toţi"

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Antrenorul Interului, Jose Mourinho, continuă schimbul de amabilităţi cu omologul său de pe banca lui Chelsea, Carlo Ancelotti.

 

Ancelotti declarase ieri că echipa sa va fi susţinută în această seară, contra Interului, de toată Italia. Motivul:  "Prin felul său de a fi, Mourinho şi-a făcut mulţi duşmani în Peninsulă".

Replica tehnicianului portughez a venit prompt: "Nici Isus n-a fost iubit de toată lumea. N-am pretenţia că sînt cel mai bun antrenor din lume. Dar nimeni nu-i mai bun decît mine".

Referitor la faptul că Inter ar fi urîtă în Italia din cauza lui, Mourinho a comentat: "Dacă aşa susţine Ancelotti, atunci o şti el ceva sau i-a spus cineva. Ori poate că e membrul vreunui clan".

Ce doi tehnicieni se vor afla faţă în faţă în această seară, cînd Inter şi Chelsea se întîlnesc în prima manşă a "optimilor" Ligii Campionilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  24 Februarie 2010, 19:48

dar ca sa fie iubit de catre cei de care e iubit, Iisus a fost rastignit pe cruce. asa ca, mourinho, ia masuri, si abia apoi te poti compara tu cu Iisus

 •  24 Februarie 2010, 19:42

da-ti si voi scorUL resita-HCM????toti constanteni stau cu sufletul la gura.. pt ca situl local nu a aparut nimic...

 •  24 Februarie 2010, 19:39

f tare mourinho, sper sa o eliminati pe chelsea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează