INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-2

Mourinho n-a iertat pe nimeni după eşecul cu Barcelona » I-a mitraliat pe toţi!

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 02:12

Mourinho l-a atacat violent după meci pe Guardiola, dar şi pe şeful arbitrilor de la UEFA, considerîndu-se victima unei eterne conspiraţii a Barcelonei contra echipelor sale.


Trimis în tribună de neamţul Stark, după ce a protestat la eliminarea lui Pepe, Mourinho (foto) a lansat săgeţi otrăvite în toate direcţiile. S-a considerat iarăşi victima unei conspiraţii, dezgropînd toate întîmplările nefericite trăite contra Barcelonei în cariera de antrenor. Şi în Anglia, şi în Italia.

"Nu i-am zis nimic arbitrului, doar am rîs şi am aplaudat cu două degete. Dac-aş spune acum tot ceea cred, atunci cariera mea s-ar încheia chiar acum!", şi-a deschis atacul antrenorul portughez. A continuat trecînd la detalii şi iar s-a plîns de arbitraj: "Vă pun numai o întrebare: de ce Ovrebo, Busacca, Stark? În fiecare semifinală se repetă povestea. Sigur, vorbim despre o echipă absolut fantastică. De ce n-a ajuns în finală Chelsea? Şi de ce Inter a fost salvată doar de un miracol?".

Antrenorul madrilen a explicat unde s-a rupt jocul, în minutul 61, aruncînd vina pe şeful suprem al arbitrilor de la UEFA şi chiar pe sponsorul de pe tricourile catalanilor: "La 0-0, voiam să-l scot pe Lass şi să-l bag pe Kaka. Nu ştiu dacă asta este puterea lui Villar sau cea a publicităţii pentru UNICEF. S-a demonstrat că nu ai nici o şansă contra Barcelonei. UEFA nu lasă nici o echipă să joace contra lor. Trebuiau să ajungă în finală şi au reuşit. Se putea termina 0-0, băteau în retur şi nu se întîmpla nimic, acceptam cu fair-play. Dar de ce au nevoie mereu de ceva evident pentru toată lumea? Doar arbitrul poate răspunde la întrebarea asta, dar sînt convins că nu o va face".


"Cîteodată sînt dezgustat de lumea în care trăiesc. Dacă reuşim să dăm un gol Barcelonei, ne omoară imediat din nou"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Sîntem eliminaţi. Dar mergem la Barcelona cu toată mîndria şi respectul pentru fotbal. Fără Pepe şi Ramos, care n-au făcut nimic, fără antrenor şi cu un rezultat imposibil de remontat"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Guardiola e un antrenor mare, dar a cîştigat o Ligă de care mie mi-ar fi ruşine după scandalul de pe Stamford Bridge. Iar acum, dacă va cîştiga iar, va fi cu scandalul de pe Bernabeu"
Jose Mourinho, antrenor Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
coreeanu
coreeanu  •  28 Aprilie 2011, 15:26
Postat de gotal pe 28 Aprilie 2011, 09:36

Mou are dreptate. Sezonul asta e distrus de Barca si cine o mai sustine. A inceput cu Arsenal si acum cu Real. Toti se leaga ca Marcelo trebuia sa ia rosu, ok, dar Pedro a stat pe jos tot meciul si normal sa-l calci. Adik simulezi chiar asa si nu ia un galben 90 de min???? Cate simulari pe Varza, nu vezi nici la noi. Alves trebuie sa faca peste 10 faulturi sa ia un galben, iar altii la prima faza galben sau mai rau rosu ca Pepe. Si daca Pepe e dur, apoi Mascherano ce e??? Dar noah voi care tineti cu Varza nu vedeti astea, vedeti un gol frumos a lui Messi si ce superb a jucat Varza cu posesie de 70% dincare 20% cred ca era la Valdes iar restul la fundasi. Penibil. Hala Madrid!!!

Llourinho a castigat cupa cu Porto ajutat de arbitrii, cand l-au eliminat aiurea pe unu de la Deportivo in semifinala. In turul semifinalei Inter-Barcelona Inter a dat gol din offside si Barcelonei i s-a refuzat un penalti clar. In retur Barcelona da golul de 2-0 in ultimul minut, anulat pentru un hent inexistent. N-am auzit pe nimeni de la Barca sa faca scandal la momentul ala. Llourinho asta e un ipocrit si tot ce face e sa distraga atentia de la faptul ca a jucat antifotbal cu antifotbalisti gen Diarra si Pepe ACASA cu Barcelona, in timp ce fotbalisti ca Benzema si Kaka au frecat bara.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  28 Aprilie 2011, 13:21

Cat de orb sa fii sa nu vezi cat de putin a jucat Barca pana la eliminare si cum a jucat dupa...Cat sa te mai minti cu posesia facuta cu pase laterale sau inapoi intre fundasi...Cat sa te mai tarasti pe teren si sa mai simulezi la fiecare faza...Poti minti o data pe cineva, poti minti o data chiar pe toata lumea dar nu poti minti intotdeauna pe toata lumea. Mourinho e un personaj detestabil pentru aroganta sa dar acum are dreptate. Peste ani va iesi la iveala cum umbla Barca la arbitrii (asa cum a iesit despre "marele" Anderlecht al anilor `80 sau despre Juventus in Italia). Asta nu inseamna ca Barca nu e buna. E buna cat a fost pana in minutul eliminarii lui Pepe. Atat...

masinimari
masinimari  •  28 Aprilie 2011, 12:46

Gotal, sincer cred ca ai vazut alt meci

Vezi toate comentariile (38)
Comentează