INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - JUVENTUS, ORA 21:45, TVR1, DIGI 2, DOLCE 2

Nopţi albe cu Juve » Bayern a studiat campioana Italiei de dimineaţă pînă seara

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 19:37

Heynckes dezvăluie că şi-a pierdut nopţile studiind campioana Italiei. ”Am adormit şi m-am trezit cu Juve. Nu pare o trupă italiană, are un mijloc nebun, dar i-am descoperit slăbiciunile"


Dictatoarea Bundesligii vrea să-şi extindă hegemonia şi în Europa, devenind prima trupă germană cu două finale la rînd în Ligă. Bayern a nimerit cel mai tare adversar din "sferturi", iar Heynckes e bîntuit de "dubla" cu campioana Italiei într-atît încît antrenorul de 68 de ani se culcă mereu cu gîndul la Juve!

"Mă bag în pat în fiecare noapte cu Bătrîna Doamnă şi dimineaţa mă trezesc tot cu ea", a dezvăluit la conferinţa de presă neamţul. Care nu-şi ascunde admiraţia faţă de bianconeri: "Am studiat încontinuu casete cu Juventus, zi şi noapte. Îmi place stilul lor, joacă bine, nu arată a formaţie italiană. Au şi un mijloc nebun. Înfruntăm un mit al fotbalului european, cu istorie şi tradiţie. O trupă unită şi omogenă, cu un antrenor temperamental. Le-am descoperit însă punctele nevralgice, pe care le putem specula".

"Avem un sezon formidabil. Vom face abstracţie de Bundesliga, uitînd cele 9 goluri date lui Hamburg, dar trebuie să ne amintim de cele două primite din faze fixe ca să evităm repetarea erorilor"
Jupp Heynckes, antrenor Bayern

5 victorii consecutive are Juventus în Ligă, fără gol primit. Torinezii au reuşit o serie de 8 meciuri fără eşec, de la 1-4 acasă chiar cu Bayern, în decembrie 2009

PSG - BARCA (21:45, Digi 1, Dolce 1)
Îl păstrează pe Beckham!
PSG nu vrea să se despartă în vară de Beckham, angajat doar pentru cinci luni. Preşedintele Nasser al-Khelaifi a anunţat că îi va propune mijlocaşului englez de 37 de ani prelungirea contractului. "O să vorbim cu el. E fantastic, atît pe teren, cît şi-n afara lui. Şi David este fericit şi ne dorim să joace şi în sezonul viitor la Paris. Toată lumea îl adoră, a fost o decizie excelentă să-l aducem", spune qatarianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
a_m_g
a_m_g  •  02 Aprilie 2013, 21:48

ce start are BAYERN :))

pophki
pophki  •  02 Aprilie 2013, 12:37

Juve va face un meci mare/fain in seara asta!Forza Juve!

cristivu
cristivu  •  02 Aprilie 2013, 11:43
Postat de alpin pe 02 Aprilie 2013, 09:21

Ce articol hazliu! Unde sunt noptile albe?!? In titlu scrie ca studiaza adversarul "de dimineata pana seara"!? Apoi, neamtul zice ca se culca seara cu Juve in cap si se trezeste dimineata la fel!?! Greu cu logica... Cat despre meci... orice om neatins de igrasie la mansarda, la un meci al unei echipe germane, doreste victoria echipei de fotbal!!! Forza Juve!!!

Ce zici de jocul Borussiei Dortmund in comparatie cu cel al Interului, de exemplu ? Dar de cel al "bavarezilor" fata de cel al "milanezilor" ? Vreau sa spun c-ai comentat ca sa te afli-n treaba. Puteai sa spui ca juve are sanse mai mari, ca e mai buna, etc. Afirmatia ta despre echipele nemtesti vs cele italiene, este una generala. Este un cliseu stupid. Eu sper si cred ca mai departe vor merge "panzerele".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează