INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BALOTELLI E ORGOLIOS

"Nu sînt tîmpit să-i cer scuze lui Mourinho"

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

După cinci excluderi la rînd din lotul lui Inter, Mario Balotelli nu intră în planurile lui Jose Mourinho nici pentru meciul cu ŢSKA Moscova din turul "sferturilor" Ligii. Atacantul de origine ghaneză nu cedează însă, cu toate insistenţele colegilor şi ale preşedintelui Moratti "Nu sînt atît de tîmpit încît să ratez atîtea meciuri la rînd: dacă ar fi trebuit să-mi cer scuze, o făceam la primul episod. Dar cum eu am dreptate, nu e cazul".


SuperMario a fost rugat inclusiv de Giovanni Trapattoni ca să lase de la el, "pentru că ai talent şi doar o viaţă ca să-l demostrezi". Balotelli nu s-a răzgîndit: "Unele lucruri au fost altfel decît au apărut în presă. După ce va trece totul o să povestesc exact cum s-au întîmplat. Dar dacă îmi cereţi să-mi calc pe orgoliu mai bine vorbiţi cu altcineva".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  01 Aprilie 2010, 03:33

asta inseamna ca esti doar un alt negru de cacat.

ockiu
ockiu  •  31 Martie 2010, 14:11

foarte corect - tu nu`ti ceri scuze el nu te baga`n lot si ete asa ... trece timpu` ;) p.s. el nu pierde nimic ...

 •  31 Martie 2010, 13:27

Un scurt mesaj pentru SS : amice , eshti penibil , nu ai evoluat deloc , eshti tampit ,prost shi rasist pe deasupra ... te rugam: PLEACA TU IN AFRICA !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează