INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA, AZI, 21:45, DIGI1, DOLCE1, TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

O singură şansă » Lăcătuş: "Se discută numai de transferuri şi asta afectează concentrarea. Steaua trebuie să controleze tot"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 16:03

Marius Lăcătuş a vorbit la Radio GSP despre meciul Stelei din această seară, despre Piovaccari şi despre ultimele transferuri care privesc trupa lui Reghecampf.

"Eu sper sa fie un rezultat bun, nu un meci mare. In tur, Steaua a avut momente cand a jucat foarte bine. A fost o perioada scurta cu o lipsa de concentrare la inceputul reprizei a doua. Steaua si-a creat multe ocazii.

Steaua e capabila sa se califice. Nu va fi simplu. Legia e acasa, cu suporterii de partea ei, cu atmosfera ostila, dar cand vrei sa faci o mare performanta trebuie sa te obisnuiesti cu asa ceva. Nu cred ca la Steaua sunt jucatori care intr-o asemenea atmosfera ar claca. Steaua nu trebuie sa schimbe ce a facut pana acum. Nu e echipa care sa stea in aparare si sa aleaga varianta contraatacului. Sa fie agresiva si sa nu o lase pe Legia sa joace. Sa controleze ea meciul".

Absenţa lui Chiriches
"Suma e foarte mare. Cred ca va fi greu de egalat in viitorul apropiat. Pentru el e un pas mare inainte. Merge intr-un campionat foarte puternic. Absenta lui Chiriches de astazi e foarte importanta, mai ales ca nu e nici Pintilii. Vorbim de doi oameni din axul central. Speram sa nu se simta mult, dar nu e usor. Sincer insa mi-a placut Gardos in tur, iar Filip e foarte bun. Gardos a jucat bine cu Liverpool, Utrecht si Napoli, echipe care sunt peste Legia, spun eu".

Ce nu-i place lui Lacatus la Steaua de acum
"Ce nu imi place de ceva timp e ca se vorbeste prea mult de aceste transferuri la alte echipe. Aud ca toti vor sa plece, ca au sansa lor si cred ca acest lucru nu face bine echipei si nici jucatorilor. Este o alta evolutie a Stelei fata de sezonul trecut. De aici cred ca vine problema. Acele ganduri te apasa. In fiecare zi daca se discuta despre asa ceva, mai ales concentrarea la jocuri si antrenamente are de suferit".

Lui Marius Lacatus ii place Piovaccari
"Piovaccari imi place. Faptul ca e prezent mereu in fata portii, ca apare sa aiba ocazii, procentajul intre ocazii si goluri cred ca e foarte bun. Important este sa fie pus in situatie de gol. Incet, incet creste si numarul de goluri. Va fi mai eficace. Va avea timp sa se puna la punct si fizic si sa se inteleaga mai bine cu colegii. Intreruperea de trei saptamani il ajuta".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 August 2013, 17:30

Ce sa controleze ? Piata de marfuri, mersul trenurilor, orarul de vizita la penitenciare, CCA-ul, ...cum adica tot !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 August 2013, 16:33

pai daca jiji si samsarii fac un ban, ce mai conteaza rezultatele. jiji face, victor face, anamanele face, reghei e si el multumit, ca ei ..e multumiti. meme face ce spune sefu din celula. se mai cearta ei pe ciolan. pai daca becalezii fac un ban pe chiri, dece n'ar face si prodanii pe boureanu ?! poate si pintilii, ca ar cota, nu ?! numai pe lato sa nu'l dea, ca e comoara stelei. :) sa vedem cat mai tzine, de la cine mai ia ieftin la intern. de la pretenarul miriutza. dar, numai daca vrea si pinalti...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează