INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BORDEAUX 1-2

Obosiţi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2008 00:00

Antrenorul Maurizio Trombetta a declarat că numărul mare de meciuri i-a afectat pe jucători 

 

CFR a capotat, 1-2 cu Bordeaux, într-un meci pe care era obligată să-l cîştige. Antrenorul maurizio Trombetta s-a ferit, la final, să-şi critice jucătorii. "Au dat tot ce-au putut în acestă seară. Bordeaux nu este orice echipă, ci una care se bate la vîrf în Franţa şi e obişnuită să joace în Europa, în Liga Campionilor. Mai sînt 6 puncte în joc, încercăm să ne batem pentru ele", a spus tehnicianul, amintind că echipa sa a fost nevoită, încă din start, să joace cu o presiune suplimentară, recuperarea diferenţei de pe tabelă.

"E uşor să faci greşeli atunci cînd trebuie să recuperezi. Pe de altă parte, jucăm multe, multe meciuri. Toate de înalt nivel! Nu e uşor să cîştigi mereu, mai ales că toate au fost extrem de importante. Ritmul este unul foarte ridicat", a punctat Maurizio Trombetta, referindu-se la avalanşa de partide din ultima lună şi jumătate, care inclus meciurile cu Chelsea, Steaua, Dinamo, Bordeaux, în dublă manşă, şi Urziceni.

"Am avut ocazii mari, e dureros cînd pierzi astfel. Impresia artistică punctează doar la patinaj, la fotbal nu. Ca şi joc, Bordeaux ne-a dominat. Am avut şi ghinion, portarul lor a făcut minuni. Orice se poate întîmpla, putem bate Roma" 
ARPAD PASZKANY, patron CFR Cluj

"Am avut certitudinea că putem cîştiga la Cluj şi am primit şi confirmarea după un meci reuşit. Rămînem în cursa calificării, orice se poate întîmpla în această grupă"
LAURENT BLANC, antrenor Bordeaux

"Asta e, am pierdut. O să ne fie mai greu să ne calificăm. Să nu uităm că Bordeaux are doi jucători titulari în naţionala Franţei. La 1-1, am avut mai multe ocazii să înscriem, meritam un egal, dar portarul lor a fost fantastic"
TONY, jucător CFR Cluj

"Nu pot să mă bucur pentru acest gol. Mai bine nu înscriam, iar echipa reuşea să cîştige. Va fi foarte greu să ne atingem obiectivul, dar vom încerca să batem în următoarele două partide. Şanse mai sînt, dar puţine" 
DANI, jucător CFR Cluj
 

Furios

Fundaşul Tony da Silva s-a accidentat în minutul 64, :S cînd, acuzînd dureri puternice la genunchiul drept, a solicitat schimbarea. Pe margine, a refuzat asistenţa medicală şi s-a îndreptat, furibund, spre cabine. Pe drum, a şutat puternic într-un panou publicitar, însă cu stîngul :D, apoi a demolat un microfon de fond! (Cosmin Lucaci)

Sousa însîngerat

Fundaşul Sousa Galiassi a ieşit de pe teren, în minutul 76, cu faţa înecată în sînge, oferind o privelişte cumplită! :O A fost un duel cu Gouffran, francezul a ridicat cotul, iar brazilianul lui CFR, lovit în nas, s-a prăbuşit. Pe margine, Sousa a umplut de sînge un prosop pe care i l-a aruncat medicul echipei, Ovidiu Dragoş. Acesta i-a oprit cu greu sîngerarea, fundaşul plecînd singur spre vestiare. Este suspect însă, de fractură de piramidă nazală! 

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  05 Noiembrie 2008, 10:39

Daca obosit insemna ca nu place munca la voi. Voi exact ca romani sunteti, nu place munca, place castig usor. Asa ca ramaneti ultim la Europa.

 •  05 Noiembrie 2008, 10:39

Bai da tari mai sunteti astia care stati in fotoliu cu berea in mana. Auzi vorba: cum isi permit jucatorii astia sa spuna ca sunt obositi, ce scuza e asta. Sa acceptam realitatea: CFR Cluj este clar sub valoarea competitorilor din grupe. Ca sa faca fata acestor echipe a trebuit sa forteze enorm la capitolul fizic. Si daca ne uitam la jucatorii de valoare de la CFR ne dam seama ca nu isi permit sa tina 20 de jucatori de valoarea apropiata. Eu le multumesc celor de la Cluj pentru meciuri

 •  05 Noiembrie 2008, 10:28

cand sunt performante ii ridica pe jucatori in slavi, apoi cand au cazut tare jos pune seama pe oboseala...mentalitate purtata prin romania.Oricum steaua este mult peste cfr, cum lyon este cu mult peste bordeaux, asa ca nu este o mare rusine sa iei 5-2 de la campioana de vreo 6 ani in franta.forzaaa steauaaaa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close