INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MOURINHO DEZLĂNŢUIT

"Obsesia negativă a dispărut. Avem 25% şanse să cîştigăm Liga"

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Antrenorul portughez este optimist după ce Inter a trecut în semifinale, învingînd-o şi la Moscova cu acelaşi scor (1-0) pe ŢSKA: "Meciul cu Barcelona va fi cu totul diferit faţă de cel din grupe. Putem cîştiga sau putem să nu cîştigăm, însă viitorul nu va mai niciodată acelaşi. a dispărut obsesia negativă".


"The Special One" a făcut şi calculule pentru ciocnirea cu Barca: "Avem 50% şanse să jucăm finala şi 25% să cucerim trofeul. N-a fost deloc uşor pe terenul sintetic, a trebuit să ne adaptăm, dar ne-am atins scopul, adică să marcăm primii. Puteam să închidem mai repede meciul dacă profitam de unele contraatacuri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  07 Aprilie 2010, 12:45

va crapa Barca in doua !!! :))

 •  07 Aprilie 2010, 12:44

va creapa Barca in doua !!! :)))

 •  07 Aprilie 2010, 10:27

tare mi-e frica ca dau si cu astia de pamant cum au dat aseara cu arsenal...astazi in fotbal exista barcelona si restul...cu parere de rau pt astia mici care nu inteleg fotbalul ci doar reclama care se face unor jucatori respectiv echipe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează