INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, 16 AUGUST, GSP.RO

Oficialii Stelei repun în vânzare tichetele rămase pentru meciul cu City: "Duminică vindem bilete la case!"

Așa arată biletele cu care fanii vor intra marți seară pe Arena Națională la meciul cu Manchester City // FOTO Andrei Crăițoiu
Așa arată biletele cu care fanii vor intra marți seară pe Arena Națională la meciul cu Manchester City // FOTO Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2016 00:00

Oficialii vicecampioanei au anunțat ieri că fanii își vor putea achiziţiona tichete pentru meciul cu Manchester City și de la casele Arenei Naționale.

Cele 32.000 de bilete scoase la vânzare online, marți noapte, pe platforma bilete steaua.ro s-au epuizat în doar câteva ore, iar cine n-a apucat să-și rezerve un loc mai are o singură șansă pentru a fi în tribune la manșa tur a play-off-ului pentru Champions League de marțea viitoare, de la ora 21:45.

Citește și: Astea sunt prețurile! Steaua a stabilit costul tichetelor pentru meciul cu Manchester City

Șefii vicecampioanei au decis ieri ca duminică dimineață să pună în vânzare la case tichete pentru cei care nu au avut acces la internet. În plus, există posibilitatea ca în ziua meciului să se suplimenteze biletele la case, din cele care vor veni retur din comenzile plasate online.

Locurile bune blocate de Steaua

Ultimele tichete disponibile pe site, la inelul al treilea al peluzei Sud, s-au epuizat ieri în jurul orei 10:00. Conform organizatorilor, în total au fost scoase spre comercializare 32.000 de bilete, 3.000 au fost oprite pentru fanii "cetățenilor", iar în jur de 2.000 blocate pentru măsuri de securitate și delimitarea galeriilor între ele.

Surse din cadrul conducerii au dezvăluit ieri pentru Gazetă că restul tichetelor au fost oprite la club! Steliștii nu le vor distribui gratuit, ci le vor comercializa pe bani celor interesați: "Biletele blocate sunt la tribuna I, zona VIP, dar și la tribuna a II-a, în sectoarele centrale. Mai mult, au fost oprite și toate lojele. Inclusiv jucătorii își cumpără bilete pentru acest meci cu City, pe lângă cele zece tichete pe care le primesc gratis".

Fără gratuități

Meciul cu City este și primul joc internațional important la care Gigi Becali nu va mai da invitații gratuite tuturor cunoscuților, așa cum a făcut-o la partida de acum două sezoane din Europa League cu Chelsea, când a împărţit bilete mai multor politicieni, prieteni, rude, dar și unor parteneri de afaceri de-ai săi fără să ia niciun ban.

Din informațiile ziarului, Steaua a blocat doar  o mie de invitații cu titlu gratuit pe care le va distribui sponsorilor și partenerilor cu care echipa lucrează. În rest, toate tichetele vor fi comercializate.

"Suntem foarte fericiți să-i avem pe fani alături de noi și e un lucru îmbucurător interesul pe care-l manifestă! Sper să avem aportul lor la toate meciurile viitoare, și aici mă refer și la jocurile din campionat", a spus Laurențiu Reghecampf.

A început livrarea tichetelor

Firma Ascend NetSolutions, cea care se ocupă cu vânzarea tichetelor la meciul cu Manchester City, a început deja livrarea biletelor.

"De miercuri dimineață se lucrează la turație maximă, inclusiv noaptea, iar biletele comandate online au început să fie livrate încă din cursul zilei de miercuri. Acestea ajung în 24 de ore la cei care le-au comandat pe site! Să sperăm că nu vom avea foarte multe retururi", spun oficialii siteului biletesteaua.ro.

Toate tichetele comandate se livrează prin curier, iar taxa de rezervare și curierat este de maximum 30 de lei per comandă. Plata s-a putut face prin card în momentul lansării comenzii sau la ridicarea de la curier.

ATENȚIE: speculanții s-au mutat pe net!

Bișnițarii au dispărut de la casele de bilete la meciurile importante și s-au mutat pe online, anunțurile apărând rapid pe olx.ro! Cele mai ieftine bilete de la peluză, care costau 60 de lei, au ajuns să fie vândute pe site-ul de anunțuri cu sume între 100 și 150 de lei, în medie, dar există și prețuri mai mari.

Tichetele de la tribunele I și a II-a, inelul 2 și 3, costă acum pe net între 200 și 300 de lei, deși puteau fi achiziționate cu 80 sau 100 de lei. Există și utilizatori care cer sume exorbitante pentru un tichet la jocul cu City. De exemplu, un bilet de 100 de lei la tribuna a II-a, zona centrală, a ajuns să coste 2.400 de lei! E posibil ca în zilele viitoare prețurile să crească, după epuizarea tichetelor de la case.

"Am zis să fie 90-100 euro prețul unui bilet la VIP, pentru oamenii mai bogaţi. La lojă o să fie 500 de euro scaunul. Dacă vrei să stai la lojă, dai 500 de euro și aia e! Am vândut deja cinci loje"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 August 2016, 09:28

Istetule, vezi ca ”7” nu se refera la ”cei de acasa”, ci la ziua a saptea... Fii mandru că prin biletul tau cotizezi la bunastarea bisericii adventiste!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 August 2016, 15:08
Postat de cobra_z pe 12 August 2016, 11:56

cel putin negoita are cei 7 de acasa ( nu de puscarie )...pe cand al vostru se bate in piept ca tine "steaua" doar pt bani, sa castige bani ,sa faca zestre la fete, pe el nu-l intereseaza suporterii...(daca nu ma credeti cautati pe google citate din declaratiile razboinicului paulii)...cum sa tii partea unui asemenea specimen este o intrebare pe care nu doar noi dinamovistii ne-o punem, ci si o mare parte din stelisti...

voi, mancati, beti, jucati in CL sau EL si iesiti din insolventa cu cei 7 prosti de acasa! felicitari! apropo', te-ai interesat cum si-a petrecut *** cei 7 de facultate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 August 2016, 15:04

sa le ia prostii dupa net

Vezi toate comentariile (11)
Comentează