INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BORUSSIA DORTMUND 2-0 (1-4 ÎN TUR)

Opinie de Theodor Jumătate despre căpitanul Realului » Torţionarul îmbrăţişat

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 20:17

Ce să faci cînd Mourinho ţi-a repetat toată săptămîna că trebuie să-l scoţi din circuit pe Lewandowski? Cum să-l opreşti pe acest bombardier polonez? În tur, îl ridiculizase pe Pepe şi marcase patru goluri, el bătuse singur Madridul la Dortmund.

Dacă eşti Sergio Ramos, ai o singură strategie, pe care o ştii prea bine, ai exersat-o de multe ori. Îl nimiceşti. Îl loveşti cu cotul în ceafă sau cu palma peste faţă la fiecare duel aerien, îi striveşti gleznele cu crampoanele, îl bruschezi, îl dărîmi, îl calci în picioare, apoi urli la el după ce îl vezi întins pe gazon, îl înjuri... Mai ales că îl ai aliat pe Howard Webb, arbitrul ce nu te elimină decît dacă îţi asasinezi adversarul!

Dar cum reacţionezi cînd Lewandowski, omul pe care l-ai agresat 87 de minute, vine la tine la sfîrşitul meciului, îţi zîmbeşte, te bate pe spate şi îţi întinde mîna?

Dintr-o dată, te transformi, redevii om. Accepţi salutul. Şi îmbrăţişarea. Torţionarul şi victima împreună.

569904-ramos-lewandowski-final.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
supersolo
supersolo  •  02 Mai 2013, 17:59

Cand esti deja avizat de forta unui atacant ...tu ca fundas ...daca iti doresti calificarea si vrei sa fii in finala Ligii Campionilor ...ce ai face...chiar daca nu era Mou antrenor???? e clar...al calcai in picioare ...al lasai fara aer...nu ai dadeai nici o sansa ...daca nu stii cum se face ...intreaba-l pe Bumbescu...Belodedici( are 2 ligi ale campionilor castigate)...si chiar Mister Dinu( de la Dinamo)...:))) aveau talent in a sugruma orice tip de atacant aveau in fata ....:))))

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  02 Mai 2013, 17:36
Postat de yahoo22 pe 02 Mai 2013, 10:56

acum sunt din nou foarte sus*

Covaci spunea candva intr un interviu,ca diferenta intr CARUIFF si LITA DUMITRU este de antrenament.Cruiff se antrena 18 ore pe saptamana iar Lita doar 6.E u as adauga la asta un management f bun,o arie de selectie f buna,cu 5-6 centre mari in tara ,din care echipele din Bundesliga sa se alimenteze,basca un program tehnic la nivel de campionat,ma refer aici pt antrenorii de la grupele de copii si tineret,un laborator ff bun si reteta este foarte sigura.Nu ai cum sa dai gres.E aproape imposibil.

redgofcd
redgofcd  •  02 Mai 2013, 15:30

Ramos, Ramos.. caracter de rahat. Bravo Lewa!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează