INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / SEMIFINALĂ / MAN. UNITED - BARCELONA (ÎN TUR 0-0)

Panică

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Accidentările lui Rooney şi Vidici, eşecul cu Chelsea, toate au tensionat atmosfera la Manchester.

Nori negri la Manchester, iar atmosfera sumbră îl agită pe Ferguson. Managerul lui United pare că şi-a pierdut busola.

Se plînge întruna, critică arbitrii, adversarii, nimeni şi nimic nu scapă furiei tehnicianului .

Tocmai acum, spre sfîrşitul se­zonului, înaintea returului cu Bar­celona, din Ligă, şi la două etape de finalul campio­na­tului englez.

Iar această stare de panică s-a transmis şi jucătorilor săi, extrem de nervoşi, opt dintre ei urmînd să ajungă la Comisia de Disciplină a federaţiei insulare după incidentele din derbyul cu Chelsea. “Nu e nici o coincidenţă că Ferguson a fost învins în trei din cele patru semi­fi­na­le de Champions League. Ceva se întîmplă”.

Sir Alex îşi face griji şi din cauza accidentărilor. Două, dar foarte im­por­tante pentru un meci cu o as­e­me­nea încărcătură, cum este cel cu Barcelona.

Rooney şi Vidici au intrat pe mîna doctorilor în week-end şi nu se ştie dacă vor juca astăzi.

Atacantul, lovit din nou la şold, acelaşi la care a mai avut probleme, are doar 30 la sută şanse să evo­lu­e­z­e. Va fi pe teren doar dacă face injecţii care să-i calmeze du­re­rile. Stra­niu, Rooney a fost înlocuit sîm­bătă la şase minute după acci­den­tare.

Nici Vidici nu stă mai bine. În startul partidei cu Chelsea, fun­da­şul a fost KO, după ce Drogba l-a izbit cu genunchiul în figură. Scos pe targă, groggy, sîrbul şi-a pierdut un din­te şi a avut nevoie de cîteva punc­te de sutură. El a ratat şi prima manşă din cauza unui virus in­tes­tinal.

Ferguson acuză arbitrul
Managerul lui Manchester e supărat că UEFA l-a desemnat pe germanul Herbert Fandel să arbitreze returul cu Barça. Sezonul trecut, Ferguson l-a acuzat pe neamţ, după prima manşă a “sfertului” Ligii cu AS Roma (United a pierdut cu 2-1), că “a fost al 12-lea om al italienilor”. Fandel l-a eliminat atunci pe Scholes, “şi o mulţime de decizii au fost caraghioase”, cum a povestit Rio Ferdinand.

Henry: “Vom avea spaţii”
Atacantul francez al Barcelonei, care va fi aproape sigur titularizat astăzi de Frank Rijkaard, crede că “Manchester se va deschide, încercînd să înscrie, şi ne va lăsa spaţii de care putem profita. Trebuie să fim atenţi însă. Pericolul va fi mai mare ca în tur”. La rîndul său, antrenorul i-a atenţionat pe catalani: “United nu se teme, n-are complexe. Nu-şi complică viaţa. Pur şi simplu, joacă ce ştie. Şi joacă bine”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2008, 09:35

Doime, voi nu stiti sa scrieti decat tendentios?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează