INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Pedeapsă la Max » Allegri l-a făcut spectator la meciul cu Porto pe Bonucci, care îl înjurase pe antrenor cu Palermo

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2017 00:00

Juventus și-a permis să joace fără Bonucci în turul "optimilor" Ligii, cu Porto.

Așa a decis Allegri, care nu a trecut peste altercația de vineri cu stoperul juventin. Antrenorul nu doar l-a amendat pe Leonardo. Deși l-a inclus în lot, Max l-a transformat într-un spectator aseară, pe Estadio Dragao.

"E o lege a vieții pentru toți cei ce greșesc. Un exemplu important valabil pentru întreaga echipă, dar și o decizie menită să împiedice apariția altor episoade de acest gen", a explicat ferm Allegri.

Și Allegri s-a amendat!

Care nu și-a iertat cuvintele de insultă la adresa lui Leo și s-a amendat: "Având în vedere reacția contrară educației mele, din respect pentru club, fani, jucători, milioanele de persoane care m-au văzut și față de copii, voi face o donație săptămâna viitoare și voi anunța unde vor ajunge banii".

Bonucci a fost foarte afectat în zborul spre Porto și s-a izolat marți, la antrenament. L-a deranjat cum a fost tratat, deși el jucase și când băiețelul său trecea prin momente critice. Presa italiană susține că fie fundașul va ceda la vară insistențelor lui Chelsea ori Man. City, fie pleacă Allegri.

"Bonucci trebuia să suporte consecințele, dar a avut și ghinion, pentru c-a ajuns să plătească într-un final oalele sparte de ceilalți"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează