INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA (ÎN TUR: 0-3, AZI, 21:45, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1, TVR1)

Pep Guardiola, conferință de presă incendiară înaintea returului cu Barcelona: "Să fii cel mai bun antrenor e un rahat!"

Guardiola dezvăluie ce înseamnă un tehnician de succes: +1   FOTO
Guardiola dezvăluie ce înseamnă un tehnician de succes: "Cîştigi doar pentru că ai jucători de mare valoare"

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 00:00

La conferinţa de ieri, Pep a negat ştirea că s-a înţeles cu Man. City: "Am spus-o de 200 de milioane de ori. Am contract cu Bayern pînă în 2016 şi rămîn aici". Marca adaugă: "Numai un cataclism l-ar face să plece acum".

Ce şanse mai ai, după ce pierzi turul cu 3-0 pe terenul Barcei? Pep nu-şi face iluzii: "Jucăm în faţa celei mai tari echipe din lume a ultimilor 15 ani, extraordinară pe contraatac".

Dar Guardiola şi Bayern n-au murit încă. "Trebuie şi vrem să marcăm. Cum? Cu răbdare, apărîndu-ne bine, controlînd jocul, avînd posesia, creîndu-ne ocazii şi concretizîndu-le! Vom încerca totul, să vedem cît ne ajută".

Întrebat ieri, la conferinţă, dacă o altă înfrîngere i-ar afecta imaginea, catalanul a răspuns tăios şi realist: "Nu sînt aici pentru a fi cel mai bun antrenor din lume. Să fii cel mai bun e un rahat". Secretul unui tehnician de succes: "Cîştigi doar pentru că ai jucători de mare valoare".

Pleacă la vară la City? "Nu! Am spus-o de 200 de milioane de ori. Am contract cu Bayern pînă în 2016 şi rămîn". Concluzia: "Am cîştigat toate trofeele ca jucător şi antrenor, cariera mea nu se încheie cu un eventual eşec".

19 trofeea cucerit Guardiola în 7 ani ca antrenor: 14 cu Barcelona, 5 cu Bayern

DUELUL ZILEI: Egal: 56-56!

Messi Parametru Cristiano
56 (53+3) Goluri*  56 (54+2)
56 (52+4) Meciuri   56 (51+5)

* Total (club+"naţională") în acest sezon.

"Tripleta" Barca

Ieri, pe copertă, Mundo Deportivo l-a dat pe Messi, cu 3 mingi, şi cu un titlu sugestiv: "Tripleta" (foto 2). Barcelona e într-o poziţie excelentă pentru 3 trofee. Titlul în Primera (4 puncte avans la două etape de final), Cupa Spaniei (finala cu Bilbao e pe "Camp Nou) şi Champions (aproape sigur în finala de la Berlin). În 2009, Guardiola a cucerit 6 cu Barca: titlul, CL, Copa del Rey, Supercupele Spaniei şi Europei şi CM Cluburi.

bayern barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
olltteanu
olltteanu  •  12 Mai 2015, 11:29

In 2013, Bayern Munchen a învins 4-0 si 3-0 pe Barcelona, antrenor Jupp Heynckes, pe care il da afara pentru a duce un extraterestru Pep Guardiola. Urmarea???? In 2015 Barcelona invinge Bayern cu 3-0, fara ca nemtii sa traga nici macar un (1) sut pe spatiul portii. Dar au avut posesia....iar acum extraterestrul cere.....posesie.....:))))))

dash.berlin
dash.berlin  •  12 Mai 2015, 09:43

Respect Guardiola ! Cel mai mare antrenor din lume !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează