INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA

Puyol n-a mai jucat de peste două luni! Nu evoluează nici împotriva lui Şahtior

Puyol nu şi-a revenit nici acum după accidentarea suferită în ianuarie
Puyol nu şi-a revenit nici acum după accidentarea suferită în ianuarie

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 18:02

Fundaşul central al Barcelonei nu e refăcut nici acum după leziunea la genunchiul stîng suferită pe 18 ianuarie.

Fundaşul central al Barcelonei nu e refăcut nici acum după leziunea la genunchiul stîng suferită pe 18 ianuarie.

La vremea respectivă s-a crezut că e o problemă minoră, Puyol a reintrat patru zile mai tîrziu, cu Santander, dar n-a rezistat decît prima repriză. De atunci, campionul mondial din 2010 e clientul medicilor clubului.

Aceştia l-au diagnosticat cu tendinopatie şi l-au tratat cu factori de creştere. Însă metoda n-a dat rezultatele scontate, motiv pentru care Puyol a trebuit s-o ia de la zero şi să apeleze la un altfel de tratament. A revenit apoi la pregătiri, dar a forţat pentru a evolua cu Arsenal, în "optimile" Ligii, şi s-a reaccidentat la antrenament.

Cotidianul Marca susţine că el nu va fi apt pentru prima manşă a "dublei" din "sferturi" cu Şahtior Doneţk, programată pe 6 aprilie pe Camp Nou, ci abia la returul de la Doneţk (12 aprilie).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lilianna16
lilianna16  •  29 Martie 2011, 19:27

Pacat ca nu joaca... rau s-a mai accidentat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează