INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Răzbunătorul Wenger! » Arsene nu iartă nimic înaintea duelului de mîine cu Bayern

Arsene Wenger, aici într-un meci contra
Arsene Wenger, aici într-un meci contra "dușmanului" Mourinho, n-a cîștigat nici un trofeu din 2005

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 22:54

Managerul lui Arsenal a lăsat diplomaţia la o parte şi, zgîndărit de remarca lui Mourinho, ”e un specialist în eşecuri”, a arătat că ştie şi el să atace.

Ajunul şocului cu Bayern din "optimile" Ligii l-a găsit pe Arsene Wenger într-o ipostază neobişnuită. Managerul lui Arsenal a lăsat deoparte figura de "Monsieur Polite", Mister Politeţe, cum l-a ironizat Mourinho, şi a adoptat una de-a dreptul războinică.

Nimic n-a iertat. I-a replicat lui Jose, şi-a atacat adversarul de mîine seară, ba i-a "servit-o" şi unuia dintre jucătorii săi, Olivier Giroud, într-o răbufnire fără precedent.

"MOURINHO E JENANT". Deşi a insistat că nu vrea să intre în polemici cu managerul lui Chelsea, care-l declarase "specialist în eşecuri", Wenger n-a rezistat: "E jenant spectacolul pe care-l oferă. Mi-e ruşine mie pentru el. Îmi pare mai rău pentru Chelsea decît pentru mine".

"ÎN FINAL TREMURAU". O dată încheiate socotelile cu Mou, Arsene a pus tunurile pe Bayern, care în 2012-2013 l-a bătut la Londra, 3-1, cedîndu-i în Bavaria (0-2): "Anul trecut, în returul de la Munchen, nemţii au tremurat în final. O să-i batem, nu vă faceţi griji".

"GIROUD VA FI AMENDAT". El nu l-a iertat nici pe Giroud, care înaintea meciului cu Crystal Palace, din 2 februarie, şi-a permis o partidă de sex cu un top-model american chiar în cantonamentul echipei: "Olivier a încălcat regulamentul şi va plăti". Cuantumul l-a aflat tabloidul Daily Mail: 281.000 de euro!

"Iertaţi-mă!"
După ce a negat multă vreme că a petrecut în compania Celiei Kay (foto dreapta), un top-model care pozează frecvent pentru reviste ca FHM şi Maxim, Olivier Giroud a ales ieri calea pocăinţei. Le-a cerut tuturor scuze pe Twitter: soţiei Jennifer, fiicei sale, Jade, şi colegilor de la Arsenal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
mishu_74
mishu_74  •  19 Februarie 2014, 19:22

E tare asta, sa-ti ceri scuze de la sotie pe Twitter ca te-ai futat cu alta.Banuiesc ca macar i-a testat si pe telefon scuzele inainte.Mail-ul e deja rudimentar...

zurix
zurix  •  18 Februarie 2014, 12:56
Postat de drimmero pe 18 Februarie 2014, 12:51

daca n-a priceput ironia mi-am dat seama ca e pierdere de timp sa dialoghez cu un asemenea specimen! de ce nu e o surpriza oare faptul ca e barzelonist?

E incredibil cum astia de pe gsp care tin cu Varzelona au tot felu` de comportamente si caractere ciudate, cum nici in jungla nu gasesti!

drimmero
drimmero  •  18 Februarie 2014, 12:51
Postat de zurix pe 18 Februarie 2014, 12:47

Auzi nene? Vad ca crapi de modestie pe gsp! De unde stii tu ce nivel de trai au userii de pe gsp si cu ce se ocupa ei? Cum iti permiti tu sa trimiti pe altu` la munca cand esti aici non stop si postezi la fiecare articol si te iei in gura cu toata lumea? CE aici se sta cu mana intinsa? Ti-a cerut tie ceva omul? Ia vezi-ti de treaba si nu te mai umfla in pene si nu-mi da reply ca sunt satula de oamenii inutili de genul tau!

daca n-a priceput ironia mi-am dat seama ca e pierdere de timp sa dialoghez cu un asemenea specimen! de ce nu e o surpriza oare faptul ca e barzelonist?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează