INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  "SFERTURI"-RETUR # MONACO - DORTMUND (MÂINE, 21:45, DOLCE 2, ÎN TUR 3-2)

Regele comeback-urilor » Borussia aşteaptă minunea de la Reus! Mereu în formă maximă atunci când revine după accidentări

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 11:28

Probabil că Marco Reus e cea mai mare injecţie de moral pe care Borussia Dortmund, afectată şi de atentatul de săptămâna trecută, o putea primi înaintea returului cu AS Monaco.

Internaţionalul german nu numai că e un adevărat lider în teren, dar în acest sezon, de fiecare dată când a revenit după accidentări, a făcut-o cu stil. Mereu în formă maximă, mereu letal.

A fost cazul sâmbătă, la 2-1 cu Eintracht Frankfurt. Nu i-au trebuit decât 122 de secunde pentru a deschide scorul, printr-o execuţie demnă de un mare jucător: cu călcâiul! Nici n-ai fi zis că a stat departe de gazon aproape o lună şi jumătate (42 de zile)!

Tot ca din puşcă a plecat Reus şi în această stagiune. Pe 22 noiembrie 2016, după 6 luni pe tuşă, zvârluga galben-negrilor a reuşit o "dublă" şi trei assisturi la 8-4 cu Legia Varşovia, în grupele Ligii. Iar ceva mai târziu, în Bundesliga, le-a oferit colegilor 3 pase decisive împotriva fostei sale echipe, Borussia Monchengladbach (4-1). Exact ce aşteaptă fanii de la el şi astă-seară, la Monte Carlo.

"Când Reus e pe teren şi ceilalţi jucători au o altă atitudine. Sunt mai încrezători, mai tranşanţi în dueluri. Mi-a lipsit enorm" Thomas Tuchel, antrenor Borussia Dortmund

3 golurişi 3 assisturi a dat Marco Reus în cele 3 meciuri de Ligă disputate în acest sezon cu Borussia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează