INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Revanşa lui Lato » Fundaşul Stelei va da piept cu antrenorul care nu i-a dat nicio şansă la Timişoara

Latovlevici a fost printre cei mai buni steliști în sezonul precedent
Latovlevici a fost printre cei mai buni steliști în sezonul precedent

Articol de , - Publicat sambata, 27 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 iulie 2013 20:20

Pentru fundaşul stînga al Stelei, meciul cu Tbilisi e unul special pentru că va da piept cu Dusan Uhrin jr., antrenorul care l-a ignorat la Timişoara.

Pentru Iasmin Latovlevici e vremea răzbunării. Stelistul de 27 de ani va da piept, în "dubla" cu Dinamo Tbilisi, cu Dusan Uhrin jr., adică tehnicianul care l-a ignorat la Poli Timişoara. Lato a fost adus pe Bega în 2006, de Gheorghe Hagi, şi a debutat în Liga 1 pe 20 mai 2006. O dată cu plecarea "Regelui" de pe banca timişorenilor, Latovlevici a început să piardă contactul cu prima echipă.

În momentul în care a venit pe banca tehnică a Politehnicii, în 2007, Uhrin l-a trimis pe fotbalist la formaţia secundă, refuzînd să-i acorde vreo şansă. Lato s-a reîntors la prima formaţie în vara lui 2008, cînd tehnicianul ceh a plecat la CFR, dar a avut ghinionul ca Dusan să se întoarcă în 2010. Revenirea antrenorului a făcut ca Latovlevici să fie împrumutat la Gloria Bistriţa.

Dusan Uhrin l-a anunţat pe actualul stelist că nu se va baza pe el pentru că Laszlo Sepsi e prima sa soluţie pentru postul de fundaş stînga. Iasmin a impresionat la Bistriţa şi a intrat în atenţia lui Becali, care l-a cumpărat de la Poli pentru 400.000 de euro.

3 milioane de euro e cota lui Latovlevici pe site-ul transfermarkt.de. Cînd a ajuns în Ghencea era evaluat la 600.000 de euro

14 meciuri din 57 posibile a jucat Latovlevici la Poli Timişoara cu Uhrin antrenor

"Uhrin a spus că îl ştie bine pe Latovlevici? Păi, Lato n-a primit nici o şansă de la el cînd era la Timişoara oricît de bine s-a pregătit!" ( Florin Iacob, impresarul lui Latovlevici)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
beeswax106
beeswax106  •  27 Iulie 2013, 14:06

i-a dat sanse dar cand juca la timisoara nici nu era in stare sa dea o centrare decenta

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  27 Iulie 2013, 11:56

Sa fim seriosi,Latovlevici la Timisoara nu arata asa de bine cum arata la Steaua(si la propriu si la figurat)

gerulathor
gerulathor  •  27 Iulie 2013, 11:02

P.S: Si acum Dusan Uhrin l-a anunţat pe actualul stelist că nu se va baza pe el pentru că joaca la echipa adversa!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează