INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Ribery a luat 3 etape de suspendare! Pierde finala!

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Comisia de Disciplină a UEFA n-a avut milă de Ranck Ribery.

 

După ce-a fost eliminat în minutul 37 al manşei tur a semifinalei cu Lyon (1-0), pentru un fault dur la Lisandro Lopez, mijlocaşul lui Bayern Munchen a fost suspendat azi de forul continental pe 3 etape.

El va pierde astfel finala de la Madrid, din 22 mai, unde Bayern s-a calificat după ce-a cîştigat şi returul de la Lyon, marţi seară, cu 3-0.

Totodată, dacă munchenezi cîştigă trofeul, el nu va putea evolua nici în Supercupa Europei. Prima dintre cele 3 etape de suspendare a efectuat-o deja marţi.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  28 Aprilie 2010, 17:00

Ribery a facut mai multe greseli anul asta. S-a comportat arogant cu un club de talia lui Bayern, si asta nu va fi trecuta cu vederea. Rezultatele vin si fara el, Bayern in istoria lui nu a stat intr-un jucator. Problema ca majoritatea ofertelor pentru el au fost retrase, si daca vrea un viitor la Bayern trebuie sa-si schimbe atitudinea.

 •  28 Aprilie 2010, 16:08

Franck a luat rosu direct, asa ca, oricum pierduse finala, suspendarea minima fiind de 2 etape, iar la CD UEFA nu se intervine ca Borcea la comisiile lui Mitica pentru a se schimba legea in timpul jocului. Pana la eventuala supercupa Ribery va fi transferat deja la un alt club.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează