INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - INTER

Ribery nu joacă finala. TAS a menţinut decizia UEFA

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Bayern n-a avut noroc nici cu al doilea apel depus pentru a-i reduce lui Franck Ribery suspendarea de 3 etape dictată de UEFA.

 

Tribunalul sportiv de la Lausanne, ultima instanţă care putea schimba decizia, a hotărît azi să menţină pedeaspa francezului, astfel că munchenezii nu vor putea conta pe serviciile sale în finala Ligii Campionilor, contra Interului, pe 22 mai.

Ribery a fost eliminat cu "roşu" direct în prima manşă a semifinalei cu Lyon (1-0), în urma unui fault dur, dar neintenţionat, la Lisandro Lopez. Cu toate astea, UEFA l-a suspendat trei etape. Pe prima a efectuat-o în retur, la 3-0, iar Bayern a făcut apel în speranţa că forul continental îi va reduce pedeapsa. Dar n-a avut succes şi s-a adresat TAS.

În afara finalei de la Madrid, Ribery va pierde şi Supercupa Europei, dacă Bayern cîştigă Liga, sau prima etapă a viitoarei ediţii a Ligii, în caz contrar.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează