INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN

Ribery nu va juca în returul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Revenirea pe gazon a internaţionalului francez de la Bayern Munchen, Frank Ribery, este amânată cu două săptămâni, astfel că mijlocaşul nu va putea juca în meciul cu CFR Cluj, din 3 noiembrie, din Liga Campionilor, a anunţat preşedintele clubului bavarez, Karl-Heinz Rummenigge.

 

"Ribery trebuie să mai aştepte două săptămâni", a spus Rummenigge. Franck Ribery era aşteptat să revină în meciul cu SC Freiburg, programat vineri, în etapa a X-a din 1.Bundesliga, dar francezul nu a reluat încă pregătirea nici la nivelul alergărilor. Medicii campioanei Germaniei sunt însă convinşi că mijlocaşul va putea juca, totuşi, mai multe meciuri de la finalul turului de campionat. După nouă etape, Bayern se află pe locul al 11-lea, cu 12 puncte.

Mediafax

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează