INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F » DINAMO KIEV - INTER

Riscă totul

Chivu (în duel cu Magrao)
Chivu (în duel cu Magrao)

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2009 00:00

Fără rival în Italia, trupa lui Chivu e obligată să cîştige la Kiev. Altfel, riscă să piardă 39 de milioane de euro prin ratarea calificării

Dacă în Italia continuă să dicteze legea, lăsîndu-şi rivalii la 7 puncte în urmă, Inter are, ca de obicei, griji în Ligă. Setată pe remize, echipa lui Mourinho a uitat să cîştige, ajungînd la opt meciuri în serie fără victorie, şi aşa a ajuns în postura jenantă de "lanternă" a grupei.

La Kiev însă, după egalul chinuit din tur (2-2), Chivu & Co nu au voie să mai lase alte puncte. Altfel, preşedintele Moratti, care visează să aducă trofeul după 45 de ani, riscă să aibă încă un decont gras de achitat. Eliminarea prematură ar produce pagube de pînă la 39 de milioane de euro. "Vreau să jucăm în Europa ca în campionat", ordonă bossul milanez.

"Nerazzurrii" au destule obstacole de înfruntat. Dincolo de psihoza gripei porcine, din cauza căreia primarul capitalei Ucrainei a vrut să închidă porţile stadionului, va fi gerul, la ora partidei temperatura coborînd 3-4 grade sub zero. Pe lîngă incertitudinea recuperării lui Sneijder şi Balotelli, olandezul cu probleme musculare, iar celălat abia scăpat de febră.

Rubin Kazan - Barcelona
Vaselină contra gerului
Barca a făcut un plonjon termic în Rusia, trecînd în cîteva ceasuri de la 20 de grade la minus 8! Pentru a rezista gerului, trupa lui Guardiola s-a dotat cu căciuli, pături şi mănuşi şi a introdus în alimentaţie fructe mediteraneene. Iar în teren se vor proteja în plus folosind o vaselina specială! Rubin, învingătoarea surpriză de pe "Camp Nou", a găsit antidot ca să stopeze iar Barcelona. A lăsat iarba mai mare, pentru a încetini viteza de joc a campioanei Europei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  04 Noiembrie 2009, 08:31

Daca Interul castiga ajuta si Romania in Rakingukl UEFA,Hai Inter....

clublife1
clublife1  •  04 Noiembrie 2009, 07:38

bai fratilor, au dreptate cei ce va zic ziaristi de doi bani; de unde e INTER echipa marelui fitzos numit chivu? mama ei de deontologie.....

 •  04 Noiembrie 2009, 07:32

Articol clasic legat de Inter. Deja stiu ce e scris inainte sa-l citesc. Uf, hai Eto'o, hai Milito!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează