INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AUTOGRAF

Un fost „Balon de Aur” sare în apărarea lui Octavian Șovre: „E nedrept ce se întâmplă!”

Erling Haaland a semnat cartonașele lui Octavian Șovre
Erling Haaland a semnat cartonașele lui Octavian Șovre

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 14:42 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 15:36

Brazilianul Rivaldo (48 de ani), Balonul de Aur în anul 1999, vede gestul arbitrului Octavian Șovre, care i-a cerut autograful lui Erling Haaland, drept un act de modestie, care nu ar fi trebuit să fie interpretat negativ.

  • CONTEXT: După meciul dintre Manchester City și Borussia Dortmund (2-1) din Liga Campionilor, Octavian Șovre a mers spre vestiare pentru a-i cere autograful lui Erling Haaland, vedeta echipei din Bundesliga; 
  • Gazeta a dezvăluit, în exclusivitate, că gestul inedit al lui Octavian Șovre, de a-l aștepta pe culoar pe Erling Haaland și a-i solicita o semnătură pe ambele cartonașe, are o explicație emoționantă: asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav din județul său.

Spre deosebire de UEFA, care a transmis prin Roberto Rosetti, șeful arbitrilor, că un asemenea gest este „inacceptabil” și că pune în pericol demnitatea arbitrilor, Rivaldo consideră că „tușierul” român a acționat umil și că modestia de care a dat dovadă nu este un lucru rău.

Rivaldo: „Șovre a fost umil, a recunoscut valorea unui mare talent”

„Felul în care lumea a reacționat la poveste a fost complet nedrept. Șovre a fost umil în atitudine, recunoscând valoarea unui talent atât de mare de tânăr și știind importanța unui asemenea autograf în scopul ajutării copiilor cu autism. Chiar și dacă ar fi cerut autograful pentru el sau pentru fiul său, de exemplu, tot nu aș vedea asta ca fiind o problemă. A fost un act de modestie care nu ar trebui să fie interpretat negativ”, a declarat Rivaldo pentru Betfair. 

@gsp.ro

Motivul emoționant pentru care arbitrul Șovre i-a cerut autograful lui Haaland.👏 ##respect ##championsleague ##dortmund ##mancity ##haaland @bvb @mancity

♬ Hold On - Moguai,Cheat Codes

S.O.S. Autism Bihor l-a făcut membru de onoare pe Șovre

În ziua în care un val de critici s-a abătut asupra asistentului orădean, Asociația S.O.S. Autism Bihor a decis să-i trimită o adresă oficială lui Octavian Șovre în care să-l anunțe că l-a declarat membru de onoare.

Acest mic gest al nostru e în semn de mulțumire, privind implicarea dumneavoastră în activitatea asociației noaste. Dorim să vă mulțumim pentru toate articolele sportive pe care le-ați donat în decursul anilor pentru a putea fi licitate la evenimentele caritabile organizate de către noi, cu strângerea de fonduri necesare pentru a putea continua activitățile și proiectele noastre - 
Președinta Asociației, Simona Zlibuț

Cine e Octavian Șovre

Un fost „Balon de Aur” sare în apărarea lui Octavian Șovre: „E nedrept ce se întâmplă!”
  • s-a născut în iulie 1973, la Oradea 
  • e consilier juridic 
  • a devenit arbitru în 1992 
  • în Liga 1 activează de 20 de ani, din 2001 
  • pe lista FIFA a fost promovat acum 17 ani, în 2005 
  • a fost la Euro 2016 și are meciuri în Champions League, fiind în brigada lui Hațegan

Citește mai multe știri despre „cazul Octavian Șovre”:

Decizie incredibilă luată de Vassaras » Șovre, exclus după ce a luat autograf de la Haaland!

Octavian Șovre a vorbit în premieră despre autografele cerute lui Haaland: „N-am vrut să apară public” + „Messi m-a ascultat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1893269640940104
Lunca Andrei  •  09 Aprilie 2021, 19:43

Sa recapitulam: nu e deranjat Messi, care semneaza 9 cartonase, nu e deranjat pustiul norvegian, care semneaza 2 cartonase fara sa ezite, nu e deranjat marele Rivaldo (cei care l-au vazut jucand inteleg de ce ii spun "marele"), dar e deranjat CTP si alte neverte.brate.Cum naiba sunt deranjati doar oamenii "mici"?

694663087795468
Cojo Ioan  •  09 Aprilie 2021, 18:46

Cum asa?Pai nu are marele CTP dreptate,am scris un comentariu la ineptia lui de mai sus dar vreun moderator de pe aici nu a avut bunavointa sa il puna,am deranjat probabil si nu ma ridic la valoarea acestui jurnalist care am auzit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează