INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MANCHESTER UNITED

Robben: "United se bazează prea mult pe Rooney"

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Arjen Robben (foto) a demarat deja războiul psihologic dinaintea "şocului" Bayern - Manchester United din "sferturile" Ligii.

 

Chiar dacă Bayern şchiopătează (1-2 cu Stuttgart), iar el e incert pentru prima manşă, de marţi, atacantul olandez crede că munchenezii o pot elimina pe United.

" Manchester United e mult prea dependentă de Rooney. Ce se întîmplă dacă la un moment dat nu mai funcţionează? Am văzut multe dintre meciurile campioanei Angliei din ultimul timp şi cred că echipa de astăzi e mai slabă decît cea de acum doi, trei ani", susţine Robben.

El a mai spus că visează să marcheze un gol pe Old Trafford, în returul din 7 aprilie, exact aşa cum a făcut la Florenţa, cînd Bayern a scos din competiţie echipa lui Adrian Mutu.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  28 Martie 2010, 18:29

ia uite, ce tupeu mizerabil pe fragilul asta. exact cum spunea cineva mai jos, adica ei se califica datorita unui gol din offside in tur cu fiorentina si vorbesc de united care a dovedit in sferturi ca merita sa ajunga in optimi.

 •  28 Martie 2010, 16:01

Mai bine si-ar vedea RObben si Bayern de joc ca numa gura i de ei, daca au luat gol si de la Marica nush ce se asteapta sa primeasca de la ROoney. GLory UNITED!

 •  28 Martie 2010, 14:54

nu au nici o sansa cu Man Utd ...Man Utd invinge si in tur si in retur

Vezi toate comentariile (8)
Comentează