INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PERFORMANȚĂ

FOTO Cine e Santiago Gimenez, numele aflat pe lista tuturor granzilor din Europa » „Dublă” în Liga Campionilor și adevărată „bestia nera” pentru Sarri

Santiago Gimenez (22 de ani) a marcat o „dublă” contra lui Lazio, în victoria 3-1 din grupa e a Ligii Campionilor. Atacantul mexican este o adevărată „nestia nera” pentru trupa lui Maurizio Sarri. +7   FOTO
Santiago Gimenez (22 de ani) a marcat o „dublă” contra lui Lazio, în victoria 3-1 din grupa e a Ligii Campionilor. Atacantul mexican este o adevărată „nestia nera” pentru trupa lui Maurizio Sarri.

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 22:06 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 22:43

Santiago Gimenez (22 de ani) a marcat o „dublă” contra lui Lazio, în victoria 3-1 din grupa e a Ligii Campionilor. Atacantul mexican este o adevărată „nestia nera” pentru trupa lui Maurizio Sarri. 

Santiago Gimenez este numele intrat recent pe lista granzilor din Europa. Mexicanul a fost descoperit de Feyenoord la Cruz Azul și cumpărat cu 6 milioane în iulie 2022, mexicanul a ajuns să valoreze 40 de milioane de euro.

Universitatea Craiova, eliminată din UEFA Youth League » Înfrângere fără drept de apel în fața celor mai duri ultrași din Europa
UEFA Youth League
Universitatea Craiova, eliminată din UEFA Youth League » Înfrângere fără drept de apel în fața celor mai duri ultrași din Europa

Santiago Gimenez, „bestia nera” pentru Lazio

A ajuns la 15 reușite în cele 10 apariții stagionale pentru campioana Olandei, în Eredivisie și Champions League. Apogeul l-a atins pe 29 septembrie, când a marcat un hattrick împotriva marii rivale Ajax.

Gimenez este un adevărat „călău” și pentru Lazio. Astăzi a semnat o „dublă”, în minutele 31 și 74. Nu au fost primele reușite în poarta romanilor.

+3 FOTO

Feyenoord și trupa lui Sarri au fost adversare și în grupele ediției trecute de Europa League. Santiago a marcat două goluri în eșecul 2-4 de pe Stadio Olimpico și reușita victoriei la retur, 1-0 pe „De Kuip”.

Cu victoria obținută astăzi contra lui Lazio, Feyenoord a ajuns la 6 puncte în primele 3 runde ale grupei E din UEFA Champions League.

Santiago Gimenez, pe lista marilor cluburi europene

Evoluțiile constant bune și „sângele rece” arătat în fața porții l-au adus pe Gimenez în atenția marilor cluburi europene. Cea mai probabilă destinație, conform 90min, ar fi Londra. Toți cei trei granzi, Arsenal, Chelsea și Tottenham, au trimis scouteri în acest sezon la meciurile lui Feyenoord.

Potrivit sursei citate, și Real Madrid îl are pe listă. Întrebat despre o posibilă mutare pe Santiago Bernabeu, mexicanul spune: „Aș fi încântat să ajung la Real. Este un club uriaș!”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

HOP! Gerard Pique, la fel ca Emil Boc » „A dispărut” la un eveniment de promovare din Mexic

Dan Petrescu, cea mai clară victorie pe banca lui Jeonbuk » Ce a remarcat după rezultatul din Liga Campionilor Asiei: „Asta mi-a plăcut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  25 Octombrie 2023, 23:59

Sa plece Vulturar de urgenta in Mexic, ce Africa de sud, Mexic e perla coroanei oierului…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează