INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0 (ÎN TUR 1-0)

Scandal cu Lucian Sînmărtean! » În seara calificării Costel Gâlcă s-a ales cu o mare problemă de indisciplină

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:44

Mijlocaşul şi-a arătat nemulţumirea că a fost schimbat în minutul 60, a refuzat să dea mîna cu antrenorul şi cu colegii de pe bancă, fiind acuzat violent de doi foşti jucători emblematici din istoria Stelei.

După prima oră de joc, Costel Gâlcă a decis să facă prima schimbare. L-a scos pe Sînmărtean şi l-a introdus pe Stanciu. Decizia n-a fost şi pe placul fotbalistului de 34 de ani. Acesta s-a uitat spre cubul de deasupra terenului, pentru a vedea ce minut e, după care a ieşit şi a refuzat să dea mîna cu "şeful" său. Lucian nici măcar nu i-a băgat în seamă pe coechipierii săi de pe bancă, plecînd direct la vestiare!

Gestul a iscat reacţii vehemente din partea a doi jucători importanţi din ultimele două decenii în Ghencea. Primul e Sorin Paraschiv, care a purtat şi banderola de căpitan: "Cum îşi poate permite Sînmărtean să aibă un aşa comportament?! Cum să nu-ţi saluţi antrenorul, cum să nu dai mîna cu colegii?! Asta nu e atitudine de fotbalist profesionist".

Al doilea e Basarab Panduru: "Lucian ar trebui să termine cu fiţele astea. Să nu creadă că Gâlcă e băiat bun şi va înghiţi. A făcut-o odată, data viitoate nu ştiu. Aşa ceva nu e permis la o echipă profesionistă".

După meci, "principalul" Stelei a fost întrebat la sport.ro cum comentează incidentul: "Cînd nu-ţi iese jocul şi cînd mai eşti şi schimbat, e normal să fii nemulţumit şi să te superi".

"Am avut şi eu un jucător care a făcut la fel, dar imediat i-am dat amendă 5.000 de euro. Dacă nu iei măsuri, atunci tu, ca antrenor, dai dovadă de slăbiciune şi pierzi controlul vestiarului. Sînmărtean ar trebui amendat" (Ioan Andone)

DIALOGUL, INDIRECT, AL SERII

Sorin Paraschiv: "În postura lui de căpitan, Tănase ar trebui să ia atitudine şi să-l pună la punct pe Sînmărtean!"

Cristi Tănase: "Să-l pun la punct pe Sînmărtean? De ce să-l pun? Sîntem colegi, trebuie să ne ajutăm între noi, Lucian nu mi s-a părut supărat în vestiar, după meci"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tbone
tbone  •  24 Iulie 2014, 09:39

gata craitozzioiule, pai cum m mat ii se putea sa nu scrii si tu ceva despre Steaua, ai trecut repede peste faptul ca am eliminat cu scor de forfait in dubla mansa campioana Norvegiei si ne-am calificat in turul 3 preliminar UCL, aducand si 6 puncte pt coeficientul tarii, si iar ai dat-o in scandaluri, probleme si alte alea...al dreacu gras urat ce esti nu stiu cine te tine in redactia asta da sper sa dispareti cu totii transati de Craciun in rotisor ca niste porcukosori urati ce sunteti grasilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează