INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL

Vedem Sheriff - Farul la TV? NU s-au cumpărat drepturile » Ce televiziune negociază cu moldovenii

Sheriff Tiraspol - Farul, manșa decisivă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, nu a fost achiziționată de niciun post TV din România până în acest moment. Meciul programat marți, de la ora 20:00, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.
Sheriff Tiraspol - Farul, manșa decisivă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, nu a fost achiziționată de niciun post TV din România până în acest moment. Meciul programat marți, de la ora 20:00, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 18:04 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 03:25

Sheriff Tiraspol - Farul, manșa decisivă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, nu a fost achiziționată încă de niciun post TV din România până în acest moment. Meciul programat marți, de la ora 20:00, va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro. 

Gică Hagi și elevii lui sunt în fața unei calificări uriașe, una care îi deschide drumul spre grupele unei competițiile europene, pentru prima dată de la demararea proiectului de la Ovidiu.

Nicolae Dică s-a întors! Anunț-șoc în SuperLigă
ANTRENOR
Nicolae Dică s-a întors! Anunț-șoc în SuperLigă

Sunt șanse ca fanii fotbalului autohton să nu poată urmări în direct partida decisivă dintre Sheriff și Farul. Până în după-amiaza zilei de luni, niciun post TV de pe teritoriul României nu a achiziționat drepturile.

Incertitudine înainte de Sheriff - Farul

Partida alb-albaștrilor ar putea fi televizată de către Prima Sport, la ora conceperii articolului încă se discuta pe marginea acestui subiect. Totuși, sunt șanse foarte mari ca în această seară, maximum mâine dimineață, să se rezolve și această problemă.

Nu ar fi prima dată când negocierile sunt finalizate cu câteva ore înaintea startului partidei. Manșa tur a fost televizată pe Prima Sport 1 și pe Digi Sport 1.

Farul, aproape de o calificare istorică 

Dacă Farul ar trece și de turul 2 preliminar din Liga Campionilor, atunci ar fi sigură cel puțin de grupele Conference League. Dacă ar fi eliminată în turul 3 din Ligă ar cădea în play-off-ul de Europa League, de unde, o eventuală eliminare, ar duce-o direct în grupele Conference.

Chiar și dacă ar părăsi Champions League în turul 2, tot ar avea șanse foarte mari pentru a fi în grupe în a 3-a competiție, fiindcă ar evolua ulterior doar pe un traseu format din echipe campioane, care părăsesc, mai devreme sau mai târziu, Liga.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Sheriff - Farul 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Denis Drăguș încă e așteptat la Rapid » Antrenorul lui Standard Liege n-ar vrea să-l păstreze în noul sezon

Dan Petrescu, neschimbat! Se plânge și la victorii în Coreea de Sud: „Rotația jucătorilor e imposibilă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
atthur
atthur  •  18 Iulie 2023, 10:19

In primul rând că nu-i "favorită" echipa lu' rege!!! Apoi,ăsta este rezultatul "decernării" de catre burli& a titlului de campioană pe principiul"oricine,numai Becali, nu"(Dacă echipa lui Becali,eu îi spun Steaua,proștii îi zic FCSB,era in acest meci,TOATE televiziunile s-ar fi îngrămădit să "dea" partida) Și în al treilea rând,fac pariu că NU se califică el rege...!!!...

dodonpa
dodonpa  •  17 Iulie 2023, 23:55
Postat de tororosso pe 17 Iulie 2023, 19:54

La 1-0 acasă nu poți zice că pornești favorită la calificarea în turul secund preliminar al Ligii Campionilor .

nu porneste farul ca favorita,dar in general pornesti. acum ca s-a schimbat legea golului in depasalre ,da,ai mai putine sanse dupa ce bati cu 1-0 acasa. dar in principiu ai prima sansa. *** nu au putut sa scoata nici amcar un amarat de 1-1 care le era clar la indemana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Odin1378
Odin1378  •  17 Iulie 2023, 22:34
Postat de Cristian73 pe 17 Iulie 2023, 20:06

Păi ăsta e interesul pt o echipă artificială! E ăsta Farul...cum Vanghelie masterand în cibernetica! Farul nu mai există de mult! Întrebați un "rechin"adevarat! În țara asta numai Steaua(fcsb pt unii scamatori) face profit pt orice televiziune!

Prietenenas, bati campii. Lasa-ne pe noi, faristii, sa decidem ce e artificial si ce nu legat de Farul. Echipa actuala a Farului surprinde mai bine spiritul farist decat cea din perioada Giani Nedelcu sau Bosanceanu, crede-ma. Si daca tu nu ai interes pentru meciul de marti, stai linistit, nu e mare paguba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează