INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT ST. PETERSBURG 0-0

Spalletti: "Ambele echipe au şanse de calificare, mi-a plăcut Unirea Urziceni"

Luciano Spalletti
Luciano Spalletti

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Tehnicianul ruşilor de la Zenit St. Petersburg, Luciano Spalletti, a declarat în cadrul conferinţei de presă de după meci că ambele echipe păstrează şanse de a merge mai departe în Liga Campionilor, returul urmînd să fie unul deschis oricărui rezultat.

"Am jucat întreaga partidă numai pe atac, dar, din păcate, nu am reuşit să dăm gol. Băieţii mei au luptat foarte bine, dar alegerile nu au fost inspirate cînd s-a şutat la poartă. N-am ce să le reproşez jucătorilor mei.

Decizia arbitrului la eliminare a fost corectă, întrucît românul l-a lovit cu capul în gură pe fotbalistul meu.

Îmi place toată echipa Unirii, nu doar un jucător. Fotbaliştii lor au reuşit să acopere bine toate spaţiile din careul lui Arlauskis.

Şansele la calificare sînt deschise oricăreia dintre cele două echipe. Partida din retur se joacă deschis, nici una dintre formaţii nu are avantaje. Aşa e în Champions League, nu ai avantaje! Trebuie să transpirăm serios ca să cîştigăm în faţa Urziceniului. La nivel psihologic,  la aceste meciuri, din această fază, jucătorii sînt supuşi unui stres permanent. Unirea a reuşit un joc magistral în inferioritate numerică. Deşi a fragmentat jocul extraordinar de mult. N-am o faţă de om liniştit? Probabil e vina mamei, ea mi-a dat această faţă!", a spus Spalletti la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  27 Iulie 2010, 23:43

mie nu mi-a placut pt ca nu a facut decat sa se apere si am oferit ocazii lui zenit puteam char sa ii dominam pt ca nu au aratat mare lucru in fine speram la mai bine in retur Hai Unirea!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează