INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - AKTOBE, DE LA 20:30, PE PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Spaţiu, posesie, gol rapid" » O singură zi pînă la duelul cu Aktobe! Costel Gâlcă a vorbit şi despre Hamza şi Luchin

Costel Galca
Costel Galca

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 11:59

Steaua joacă mîine cu Aktobe în turul 3 al Ligii Campionilor, pe teren propriu, de la ora 20:30, în direct pe Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a prefaţat partida cu kazahii şi este sigur că dacă roş-albaştrii vor marca repede, echipa sa se va califica în play-off-ul Ligii.

"Este un meci important pentru noi. Sper să marcăm cît mai repede. Cred că prin jocul pe care îl au creează un spaţiu la mijlocul terenului, iar dacă vom avea mai multă posesie, vom ajunge mai repede la poartă. Avem încredere că vom cîştiga acest meci.

Lemnaru nu va juca, e accidentat, are ruptură, nu ştim exact încă. Nu mă mulţumesc cu Europa League, toţi ne gîndim doar la grupele Ligii Campionilor. Cred că venirea lui Luchin ne va ajuta şi pe noi, dar şi pe el. E bine că joacă pe două posturi.

Nu cred că meciul de mîine se va termina 1-0 pentru Steaua, cred că vor fi mai multe goluri. Sperăm să vină şi Hamza, dar încă nu ştim", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Aktobe.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
blatistu49
blatistu49  •  06 August 2014, 07:54
Postat de tardelli pe 05 August 2014, 12:02

Peste doua ore cred ca mai scoateti un articol cu subiect Steaua. Probabil va veti referi ca Sintmartean are mare pofta de gol si abia asteapta meciul Sau ca Prepelita are cifre mai bune decat Bourceanu

ce vb bre Bourceanu e star la turci da cu stingu dreptu

blatistu49
blatistu49  •  06 August 2014, 07:51

e frumos articolul dar cu cine??? si cu slabanogii de norvegieni am av sansa cite ocazii au avut Turma e varza

4patraulea
4patraulea  •  05 August 2014, 18:12

rezultatul din tur e mincinos, daca se termina 7 - 2 pentru kazahi nu s-ar fi mirat nimeni, nu cred ca aia au uitat fotbalul intr-o saptamana si steaua a devenit peste noapte mare echipa, galca si trupa asta de desculti au un meci a dracului de greu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează