INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MORATTI NU S-A RESEMNAT

"Sper să cîştigăm şi Mourinho să nu plece"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Massimo Moratti aşteaptă cu sufletul la gură finala de mîine. Ajuns de aseară la Madrid, preşedintele lui Inter mai trage nădejde că nu se va despărţi de Jose Mourinho după meciul cu Bayern. "Va da 100% pentru club şi nu scrie nicăieri că tot ceea ce gîndeşti trebuie să se şi adeverească. Eu n-am pierdut speranţa şi îl consider antrenorul lui Inter".


Bossul "nerazzurilor" şi-a dezvăluit trăirile la mai puţin de 48 de ore de jocul de la Madrid: "Seara de sîmbătă poate deveni de neuitat. aş fi vrut să le dau 80.000 de bilete suporterilor ce aşteaptă de atîta timp finala asta. Şi acum să cîştigăm şi ultima bătălie şi să încercăm să-l păstrăm pe Mourinho". Toate indiciile conduc spre plecarea antrenorului portughez la Real Madrid, după meciul cu Bayern Munchen, chiar şi Mourinho a anunţat că vrea să ajungă pe "Bernabeu".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează