INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, MARȚI, 16 AUGUST, 21:45, GSP.RO, PROTV ȘI DOLCE 1

Stanciu spune că returul de pe Etihad ar putea reprezenta cea mai tare experienţă pentru steliști: "Va fi ceva unic"

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 00:00

"Nu avem mereu ocazia să jucăm cu o asemenea echipă". Aceasta a fost reacţia lui Nicuşor Stanciu, la cel mult 5 minute după ce la Nyon, din urne, în calea Stelei a fost scoasă Manchester City.

"În retur, pe terenul lui City, probabil vom avea parte de o experienţă unică", a continuat decarul roş-albaştrilor. Şi o spune unul care a mai jucat în Champions League şi care a bifat şi meciul de deschidere de la Campionatul European din vară.

Dar Stanciu nu îşi doreşte doar să calce iarba de pe Etihad Stadium. Şi face declaraţii îndrăzneţe: "Eu sunt foarte încrezător în șansele noastre. Chiar dacă am zis că ne putem lupta cu celelalte în afară de City, acum sunt de părere că șansele de calificare sunt egale. 50-50! Îmi era puțin frică și de Borussia Monchengladbach pentru că joacă un fotbal bun. Vom pregăti meciul foarte bine și ne vom bucura de experiența de care vom avea parte".

În schimb, Reghecampf a avut o atitudine mult mai defensivă. "Nu sunt mulțumit de această tragere pentru că ne doream un adversar cu care să ne luptăm de la egal la egal. Am picat cu cea mai bună echipă, dar în fotbal orice este posibil. Guardiola e unul dintre cei mai mari antrenori din lume și pregătește orice meci foarte bine. E o diferenţă foarte mare între cele două echipe, dar avem șansa noastră și o vom juca", a spus Reghe.

Ce a spus Gigi Becali

"Stanciu, dacă dă gol cu City, valorează 15 milioane. Nu va pleca de la Steaua decât pe suma pe care el o merită. Niciodată nu-l voi da pe 7 milioane, ci discutăm de la 12-13 milioane! Eu știu să-mi vând marfa"

"Eu cred că depășește prețul lui Chiricheș, la care am negociat pentru 10 milioane și am luat 8 milioane şi jumătate. Stanciu îl va depăși pentru că are ceva de geniu. Dacă Stanciu avea cu 5 centimetri mai mult, ceream 50 de milioane pe el. La meciurile cu City îl vom vedea pe Stanciu dacă valorează 15-20 de milioane"

 

"Pep este fericit după tragerea la sorți, dar, atenţie mare!, să nu ne aşteptăm la o dublă uşoară cu Steaua, un club care se află din nou în ascensiune în Europa"
Txiki Begiristain, director sportiv Manchester City

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează