INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

Start la Madrid » Lucescu are un program infernal, dar rămîne optimist: “Poate profităm de schimbarea antrenorului la Real”

Lucescu spune despre competiția regină: “Liga e o aventură interesantă. Nu doar în plan sportiv, ci și personal”
Lucescu spune despre competiția regină: “Liga e o aventură interesantă. Nu doar în plan sportiv, ci și personal”

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2015 00:00

Antrenorul “minerilor” știe că “nu sînt condiții de joc egale. Rămînem o echipă fără stadion și fără fani”. Completînd amar: “N-ar fi excluse cîteva penaltyuri împotriva noastră”.

O grupă dificilă pentru Mircea Lucescu. Iar începutul e înfiorător. Deplasare la Madrid, cu Realul lui Cristiano Ronaldo, la jumătatea lunii septembrie. Și, două săptămîni mai tîrziu, Șahtior va fi asaltată de trupa lui Ibra, Cavani și Di Maria.

Dar Luce, la 70 de ani, 10 de Ligă cu Șahtior, nu intră în panică. “Poate profităm de schimbarea antrenorului la Real. Nu-i va fi ușor lui Benitez să aranjeze toate piesele puzzle-ului”.

Totuși, tehnicianul realizează cît îi va fi de greu să se califice în primăvara Ligii. “Nu sînt condiţii egale. Rămînem o echipă fără stadion și fără fani”. Nu uită de interesele UEFA: “N-ar fi excluse nici cîteva penaltyuri împotriva noastră, dacă vom juca prea bine”.

LUCE ÎN GRUPA A

15 septembrie: REAL - ȘAHTIOR
30 septembrie: ȘAHTIOR - PSG
21 octombrie: MALMO - ȘAHTIOR
3 noiembrie: ȘAHTIOR - MALMO
25 noiembrie: ȘAHTIOR - REAL
8 decembrie: PSG - ȘAHTIOR

Vezi AICI componența celorlalte grupe din Liga Campionilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
lucianfocus
lucianfocus  •  30 August 2015, 01:50

Nici o șansă!

1594382950843537
Vasile Iorga  •  29 August 2015, 11:15

Pare o grupa infernala pentru SAHTIOR dar daca obtine 6 puncte cu Malmo orice e posibil!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  29 August 2015, 10:16

Abia astept meciu eu tin cu Real aici in Spania dar,singele apa nu se face asa ca,in meciul asta o sa tin cu Nea Mircea sper sa produca surpriza poate chiar el o sal destituie pe Benitez ja ,ja ,ja.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close