INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA

Steaua a anunțat lotul pentru "dubla" cu Trencin! Două nume importante nu sînt pe listă

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2015 14:15

Steaua a trimis aseară către UEFA lotul pentru meciul cu Trencin, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Partida va fi marți, de la 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Mirel Rădoi a pus pe listă 24 de fotbaliști, însă lipsesc două nume importante. George Țucudean, accidentat, dar și Srgian Luchin, aproape înțeles cu ACS Poli, nu au mai fost trecuți de steliști pe lista UEFA.

Primul este accidentat și nu se va recupera la timp pentru a se putea conta pe serviciile lui. În schimb revenire Lucian Filip, care s-a refăcut și reintră în planurile lui Rădoi.

Pe foaie a fost trecut și Alcenat. Aflat cu naționala țării sale, Haiti, la Gold Cup, fundașul dreapta nu va fi în lot la Zilina, dar are șanse mari să intre încă din primul "11" în returul de la București, care se va disputa miercuri, 22 iulie.

Lot:

Portari: Florin Niță, Valentin Cojocaru

Fundași: Cornel Rîpă, Paul Papp, Alin Toșca, Sitya Guilherme, Jean Sony Alcenat, Gabi Tamaș, Fernando Varela

Mijlocași: Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Nicolae Stanciu, Sulley Muniru, Jugurtha Hamroun, Vlad Mihalcea, Nicandro Breeveld, Aymen Tahar, Ionuț Neagu, Toni Grădinaru, Alexandru Tîrnovan, Rareș Enceanu.

Atacanți: Alexandru Tudorie, Adrian Popa, Gabriel Iancu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
mitroi2008
mitroi2008  •  11 Iulie 2015, 17:29
Postat de ortega pe 11 Iulie 2015, 16:59

Vezi că iar am uitat o virgulă , în răspunsul de mai jos pentru aleatorul ...

Ortega!, gandul tau e tot la Steaua, rudare! Pregateste-te pentru derby-urile cu Dorohoiul si lasa-ne naiba-n pace!

pasionat_
pasionat_  •  11 Iulie 2015, 17:27

ACS Poli și-a prezentat ieri cele 7 achiziții, printre care s-au găsit 4 jucători străini. Aseară, bănățenii au mai rezolvat o mutare: împrumutul lui Srgian Luchin, fundaș care a fost crescut de timișoreni. Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor în exclusivitate, ACS a negociat intens pentru Luchin (29 de ani) încă de la începutul verii. Steaua a acceptat să renunțe la serviciile lui Luchin, el nefiind un jucător pe care Rădoi s-ar fi bazat prea mult în acest sezon. Luchin a prins doar 17 meciuri la Steaua după aducerea de la Botev Plovdiv din Bulgaria. Deși este vorba despre un împrumut, ACS Poli încearcă să le forțeze mîna campionilor și să-l ia pînă la urmă definitiv pe Luchin. intr-un atricol mai jos spuneti ca: Steaua a acceptat să renunțe la serviciile lui Luchin, el nefiind un jucător pe care Rădoi s-ar fi bazat prea mult în acest sezon. acum puneti titlu ca lipsesc doi jucatori importanti la steaua pentru dubla cu trencin,unul din ei fiinf luchin

benaflek
benaflek  •  11 Iulie 2015, 17:21

sigur ti a dat *** cu echerul in cap cand omiteai sa pui virgula iar acum a trezit monstrul din tine:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează