INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Steaua a avut doi eroi în meciul cu Sparta! Cine a fost cel mai slab stelist » Cum arată cifrele meciului

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 09:17

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Vezi aici detalii.

Steaua a avut o evoluție oscilantă în meciul cu formația cehă. După ce a început foarte bine, echipa roș-albastră a terminat prima repriză condusă și rezistând cu greu presiunii adversarilor.

În partea a doua, elevii lui Reghe au jucat foarte bine, au controlat jocul și au reușit egalarea grație golului fabulos marcat de Nicolae Stanciu.

Mijlocașul stelist și portarul Florin NIță au fost cei mai buni jucători ai formației roș-albastre. Cei doi au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Cel mai slab stelist a fost Gabi Enache, care a primit nota 4. Acesta a fost depășit clar în duelurile cu adversarii și nu a creat pericol pe faza de atac.

 note

cifre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Iulie 2016, 22:41

chiar imi doresc sa se califice amandoua echipele mai departe (de fapt toate 4 dar Pandurii si Viitorul au un traseu f greu) dar tare imi este frica ca si anul asta luam o pauza in Europa....Steaua a jucat doar 30-40 min pana acum iar Astra 15-20 min max..sa speram ca ceva se va schimba pana saptamana viitoare

blacksun_14
blacksun_14  •  27 Iulie 2016, 17:29
Postat de Romeo Daniel pe 27 Iulie 2016, 14:35

Mai slab decat Tosca ??? NU CRED !!! Cred ca voi faceti analiza in functie de comentatorul meciului. Ca ziarist trebuie sa intelegi putin acest sport daca nu vrei sa te faci de ras...sau treci la 'cancan' .Tosca a fost 'veriga slaba' a Stelei sezonul trecut si se pare ca in acest sezon merge pe aceeasi linie...in Cupa Ligii a facut instructie Peca cu el plus ca a marcat de langa visatorul Tosca. In meciul de aseara a facut marcaj gresit la golul cehilor plus 3 faza in care era sa mai luam goluri. Chiar nu sesizeaza nimeni din conducerea Stelei ca Tosca nu poate juca in centul apararii? Au avut un an cu Tosca fundas central,de ce nu se face analiza meciurilor?,de ce nu se vizioneaza meciurile in care Tosca a fost folosit in centru? Steaua in momentul de fata are mare nevoie de un fundas central.Tosca este bunicel daca joaca in banda stanga...atat....Sper ca Becali sa se tina de cuvant(aseara a declarat ca mai face achizitii) si sa aduca urgent: fundas central,mijlocas ofensiv si atacant(avem in lot 5 inchizatori,pentru ce? )...

bai *** cu analizele tale.Te-ai facut iar de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  27 Iulie 2016, 16:43
Postat de tonyys pe 27 Iulie 2016, 16:12

Steaua,ca deobicei e singura care conteaza in europa si a dominat in deplasare sfertfinalista Europa league.

nu te imbata cu apa rece,sau te imbeti doar cu juma din repriza a 2-a ca in prima a fost deranj mare si fara nita altfel vorbeai acum.Rezultat multumitor,joc execrabil pana au cazut aia fizic,fara putin noroc si multa atentie in retur sa nu vedem surprise fara andreea marin

Vezi toate comentariile (54)
Comentează